Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανοιχτή Εκδήλωση Γνωριμίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με τους ξανθιώτες

Ανοιχτή Εκδήλωση Γνωριμίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με τους ξανθιώτες

0

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις Παλιές Καπναποθήκες

Την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου και από τις 19:00 με 22:00 το Παράρτημα Ξάνθης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) θα πραγματοποιήσει Ανοιχτή Εκδήλωση Γνωριμίας με τους πολίτες της Ξάνθης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία του Παραρτήματος, Αναξάρχου 4 στις Παλιές Καπναποθήκες πίσω από τα ΚΤΕΛ.

Στόχος είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για το έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και τον τρόπο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο της πόλης μας.

Μία σύντομη γνωριμία…

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με έδρα την Κεντρική Διοίκηση στην Θεσσαλονίκη, απαριθμεί 31 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα και αποτελείται από τα τμήματα: Ορεινής Διάσωσης, Πρώτων Βοηθειών, Υγρού Στοιχείου, Αντιμετώπισης Καταστροφών, Έρευνας και Τεχνολογίας, Σκύλοι Έρευνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών. Όσοι επιλέξουν να γίνουν μέλη της ομάδας, θα ακολουθήσουν εκπαιδεύσεις τόσο θεωρητικές όσο και πρακτικές στο πεδίο των προαναφερόμενων τμημάτων της επιλογής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail της ομάδας info@eodxanthis.gr, στην σελίδα στο Facebook «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Ξάνθης» και στο τηλέφωνο της ομάδας 6970050091.

Ενημερώσου. Γίνε Εθελοντής. Μη μένεις θεατής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους

Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (…