Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 5.000 ευρώ πρόστιμο σε κάτοικο της Δράμας για παραβίαση καραντίνας

5.000 ευρώ πρόστιμο σε κάτοικο της Δράμας για παραβίαση καραντίνας

0

33 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας στην ΑΜΘ το σαββατοκύριακο

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 215.033 έλεγχοι, από τους οποίους οι 136.077 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 514 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 11 συλλήψεις, ως ακολούθως:

•298 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων 33 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

•59 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή ισάριθμων προστίμων των 300 ευρώ, εκ των οποίων 15 στην Κρήτη, 4 στο Βόρειο Αιγαίο και 2 στην Πελοπόννησο.

•155 παραβάσεις και 11 συλλήψεις, για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Στις παραπάνω περιπτώσεις επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις για παραβίαση αναστολής λειτουργίας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις των σχετικών διατάξεων. Στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στην Π.Ε Δράμας επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε άτομο για παραβίαση καραντίνας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καβάλα: Δύο φυτά κάνναβης εντοπίστηκαν σε ποιμνιοστάσιο

Κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη 313 γραμμαρίων   Συνελήφθη  το πρωί της Πέμπτης 1…