Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2η Μαρώνειας Ανάβασις LOW VERTICAL 2021

2η Μαρώνειας Ανάβασις LOW VERTICAL 2021

0

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Αυγούστου

Ο Σύλλογος Γυναικών Μαρώνειας «Η ΙΠΠΑΡΧΙΑ»  και ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ συνδιοργανώνουν τον αγώνα “2η ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΑΝΑΒΑΣΙΣ  LOW VERTICAL 2021”, την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 και ώρα 10.30΄π.μ.

Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης

Ο αγώνας θα διεξαχθεί  τηρώντας όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ, με όλους τους υφιστάμενους όρους που ισχύουν και την έγκριση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α.

Σημειώνεται ότι θα υπάρχει χρονομέτρηση χειρός για όλους τους δρομείς του αγώνα, με την συνεργασία του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ηλικίες άνω των 12 ετών

– Στον πρώτο νικητή/νικήτρια της γενικής κατηγορίας και  τους 3 πρώτους των 4 ηλικιακών κατηγοριών ( έως 39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60 και πάνω) θα απονεμηθούν κύπελλα με ανέπαφη ατομική παραλαβή από τραπέζι.

– Σε όλους/ες που θα τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δώρο, με ανέπαφη ατομική παραλαβή σε ατομική συσκευασία από τραπέζι.

Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό πρώτων βοηθειών και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Οι συμμετέχοντες-δρομείς, συμμετέχουν στη διοργάνωση με απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά στην φυσική κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Στους αγώνες ΔΕΝ θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.

Κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής ο συμμετέχων δρομέας, βεβαιώνει με τσεκάρισμα, την ανάληψη της προσωπικής του ευθύνης για την συμμετοχή του.

Δηλώσεις συμμέτοχης

Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών-τριών θα γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdWfdEcLZ2…/viewform…

Για ειδικές περιπτώσεις εγγραφών, εκτός ηλεκτρονικής πλατφόρμας, επικοινωνήστε στα τηλ. 6907605015 κ 6944688969

Οικονομική συμμετοχή:

Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται στα 12 ευρώ, που θα κατατίθενται, στον λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑ, που έχει την επιμέλεια του αγώνα

Η οργανωτική επιτροπή παράλληλα θα τηρήσει όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα που προβλέπει το Πρωτόκολλο που κατήρτισε ο ΣΕΓΑΣ και η ΓΓΑ, για την ασφαλέστερη συμμετοχή των δρομέων, κριτών, εθελοντών, βοηθητικού προσωπικού, για αγώνες δρόμου εκτός σταδίου και θα εναρμονίζονται συνεχώς με κάθε νέα οδηγία της ΓΓΑ

Έλεγχος συμμετεχόντων αθλούμενων και μέτρα για περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού

Ενήλικες αθλούμενοι (18 ετών και άνω) : PCR test 72 ωρών ή rapid test το τελευταίο 48 ωρο

Ανήλικοι αθλούμενοι (κάτω των 18 ετών) : self test εντός 24 ωρών (συστήνεται να διενεργείται την ημέρα του αγώνα).

– Θα προσδιοριστεί συγκεκριμένος κλειστός χώρος, που θα βρίσκεται σε απόσταση από τους υπόλοιπους χώρους που χρησιμοποιεί η διοργάνωση, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την περίπτωση που παρουσιαστεί ύποπτο κρούσμα COVID 19.  Στο χώρο αυτό θα υπάρχει υγειονομικό προσωπικό, το οποίο θα έχει την ευθύνη λειτουργίας του παραπάνω χώρου απομόνωσης, όπου θα γίνεται χρήση διπλής μάσκας.

– Σε όλους τους χώρους οργάνωσης του αγώνα, θα υπάρχει σήμανση, που θα υπενθυμίζει τους επισκέπτες τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούν, καθώς και την ανάγκη τήρησης των κανόνων φυσικής απόστασης ( 2 μ. ).

– Για την αποφυγή συνωστισμού, κατά τη διάρκεια της εκκίνησης κάθε αγώνα, οι δρομείς θα κατανεμηθούν σε δυάδες. Σε κάθε δυάδα με ατομική ευθύνη του δρομέα, θα τηρείται για κάθε δρομέα ο κανόνας της φυσικής απόστασης 2 μ, σε οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση. Για την τήρηση του κανόνα της απόστασης, στον χώρο της εκκίνησης, θα υπάρχει ευδιάκριτη σήμανση, για την θέση του κάθε δρομέα στο έδαφος, σε κάθε σειρά και κάθε στίχο.

– Οι συμμετέχοντες σε κάθε δυάδα και σε κάθε σειρά θα καθορισθούν εκ των προτέρων από την γραμματεία, για λόγους πιθανής ιχνηλάτησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…