Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 12ωρο σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό

12ωρο σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό

0

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο,28/08 και την Κυριακή,29/08

Το πρόγραμμα εκπαίδευση πολιτών «Πρώτες Βοήθειες Για Πολίτες» διάρκειας 12ωρών (2 ημέρες) υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα «Εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών και CPR/AED» του Τμήματος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε οργανωμένους φορείς (συλλόγους, σωματεία, προσωπικό εταιρειών και εργοστασίων κ.λ.π.) όσο και σε μεμονωμένους πολίτες.

Το πρόγραμμα άρχισε να υλοποιείται το 1998 και μετά την τελευταία του αναθεώρηση το 2017 αποτελείται από πέντε ενότητες, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης. Η επιτυχής παρακολούθηση του συνόλου του προγράμματος εκπαίδευσης αποτελεί προϋπόθεση για την πιστοποίηση του εκπαιδευόμενου.

1.Εισαγωγή – Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών

2.Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση

3.Αιμορραγίες και τραύματα

4.Επείγοντα Περιστατικά

5.Αξιολόγηση

Σκοπός είναι οι πολίτες να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ, ενώ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης με πιστοποίηση ISO, με ισχύ για πέντε χρόνια.

Ημερομηνίες και Ώρες Εκπαιδευτικού Προγράμματος στην Ξάνθη: Σάββατο – Κυριακή 28 & 29 Αυγούστου 2021 και Ώρα 09:00 – 15:00

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…