Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επενδύσεις Τρεις όμιλοι διεκδικούν το έργο αναβάθμισης υφιστάμενης δομής στο Φυλάκιο Έβρου

Τρεις όμιλοι διεκδικούν το έργο αναβάθμισης υφιστάμενης δομής στο Φυλάκιο Έβρου

0

Δεκτές έγιναν οι συμμετοχές από Μυτιληναίος, Intrakat και ΤERNA

 

Υπέβαλαν προσοφορές για το έργο: «Κατασκευή Περιφερειακών Υπηρεσιών, δομών και διακριτών χώρων του άρθρου 8 του Ν.4375/2016 στη νήσο Λέσβο και στη νήσο Χίο και αναβάθμιση υφιστάμενης Δομής στο Φυλάκιο Έβρου», οι ενδιαφερόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το insider.gr, εγκρίθηκε το Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού στο πλαίσιο του Α΄ Σταδίου του διαγωνισμού που διενεργείται με ανταγωνιστική διαδικασία με διαπραγμάτευση για την επιλογή αναδόχου για τη μελέτη και την εκτέλεση (κατασκευή) του έργου «Κατασκευή Περιφερειακών Υπηρεσιών, δομών και διακριτών χώρων του άρθρου 8 του Ν.4375/2016 στη νήσο Λέσβο και στη νήσο Χίο και την αναβάθμιση της υφιστάμενης Δομής στο Φυλάκιο Έβρου», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 35491/31-05-2021 Διακήρυξη (Α΄ στάδιο – Προεπιλογή).

Δεκτές έγιναν οι συμμετοχές των ομίλων Μυτιληναίος, ΑΚΤΩΡ (θυγατρική της Ελλάκτωρ), ΤΕΡΝΑ (όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ), Intrakat οι οποίοι πληρούσαν τα κριτήρια επιλογής. Πλην όμως, τελικά η επιτροπή διαγωνισμού προχώρησε στην επιλογή των ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος, Intrakat, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ποιοτικής επιλογής του άρθρου 22 της διακήρυξης και κατατάχθηκαν πρώτοι κατά φθίνουσα σειρά, αφήνοντας την ΑΚΤΩΡ εκτός διαδικασίας. Οι ανωτέρω υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλλουν προσφορές στο Β΄ Στάδιο του Διαγωνισμού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επενδύσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την «ανάπτυξη» της Ελλάδας την πληρώνουν οι Έλληνες

Ο Νικόλας Θεοχαράκης, οικονομολόγος και καθηγητής οικονομικών στο ΕΚΠΑ μιλάει στο «Ε» για …