Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τουριστικός πόλος έλξης το ξενοδοχείο Τελμετίδη

Τουριστικός πόλος έλξης το ξενοδοχείο Τελμετίδη

0

Βράβευση της Κυριακής Τελμετίδου από τον δήμαρχο Ξάνθης με αφορμή την κατάκτηση μιας θέσης στο 1% των top καταλυμάτων του κόσμου στην επιλογή Travelers’ Choice

 

Μ. Τσέπελης: Περήφανοι που η πόλη μας διαθέτει ένα ποθητό προορισμό για τους επισκέπτες- K. Τελμετίδης: «Η διατήρηση της κορυφής δεν είναι εύκολη υπόθεση»

 

Χρύσα Κιατίπη

 

Την ημέρα των βραβεύσεων, ο δήμαρχος Ξάνθης επέλεξε να αναδείξει και την αξία της αναγνώρισης των τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής που κάνουν τη διαφορά και εισπράττουν διακρίσεις παγκοσμίως.

Μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων των ξανθιωτών αθλητών, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ξάνθης την Παρασκευή η βράβευση του ξενοδοχείου “916 Mountain Resort” ιδιοκτησίας Τελμετίδη, που βρίσκεται στην δασική περιοχή πέριξ της πόλης και η οποία συγκαταλέγεται στα καλύτερα ξενοδοχεία που εξασφαλίζουν υπηρεσίες προωθώντας την τουριστική κίνηση.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης παρέδωσε το βραβείο της υψηλής παροχής υπηρεσιών στον χώρο των ξενοδοχιακών υποδομών στην Κυριακή Τελμετίδου, διάδοχο του πατέρα της Κώστα Τελμετίδη στην επιχείρηση. Της απονομής προηγήθηκε το καλωσόρισμα του κ.Τσέπελη στην κα Τελμετίδου. Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι: ««η πόλη μας διακρίθηκε και στον ξενοδοχειακό τομέα, αφού το ξενοδοχειακό κατάλυμα της κας Τελμετίδου διακρίθηκε με το σήμα της υψηλότερης παροχής υπηρεσιών, αποτελώντας ποθητό προορισμό για κάθε επισκέπτη». Ακόμη, δήλωσε πως θα στηρίξει το έργο της κας Τελμετίδου δηλώνοντας πως είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί της για να είναι από κοινού σε αυτή την προσπάθεια. Από την πλευρά της η ίδια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλους όσοι στήριξαν και αναγνώρισαν την προσπάθειά τους στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής αναβάθμισης της Ξάνθης.

 

Κ. Τελμετίδης: Δε θα πάψουμε ούτε μία στιγμή να προσπαθούμε, αφού είναι ακόμα πιο δύσκολο να μείνουμε στην κορυφή…

O κ.Τελμετίδης βλέποντας τον κόπο τόσων χρόνων να ανταμείβεται σημείωσε πως χρειάστηκαν δεκαπέντε χρόνια αγώνα για αυτό το επίτευγμα. Ο ίδιος ενημέρωσε: «Τα τελευταία σαράντα χρόνια στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δεν έχει εμφανιστεί τέτοια πρωτιά. Έχουν καταχωρισθεί στην παγκόσμια πλατφόρμα, Travellers’ Choice χιλιάδες σχόλια πελατών από όλο τον κόσμο. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Νορβηγίας, αφού δώδεκα άτομα επισκέφθηκαν το κατάλυμά μας για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια».

Επίσης, ο κ.Τελμετίδης σημείωσε πως το ξενοδοχειακό κατάλυμα αποτελώντας στολίδι για τον ορεινό όγκο στην περιοχήΠαναγίας Καλαμού, κατατάσσεται στο 1%της ελίτ παγκοσμίως στην κατηγορία των βραβείων Travellers’Choice (Trip Advisor). Εν κατακλείδι υπογράμμισε πως «όλα αυτά φαντάζουν όμορφα, η τιμητική διάκριση μας κάνει υπερήφανους, ωστόσο δεν θα πρέπει να παύσουμε ούτε στιγμή να προσπαθούμε, αφού είναι ακόμα πιο δύσκολο να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…