Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τέλος κι επίσημα ο Ανέστης Τσετινές

Τέλος κι επίσημα ο Ανέστης Τσετινές

0

Απολογισμό του έργου του κάνει ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟΞ

Γνωστοποιήθηκε και επίσημα η λήξη της συνεργασίας της ΠΑΕ Ξάνθης με τον Ανέστη Τσετινέ με την πιο σύντομη ανακοίνωση που έχουμε δει στην ιστορία της ομάδας, χωρίς  καμία αναφορά στην προσφορά του και χωρίς να διατυπώνεται κάποια ευχή για το μέλλον του ξανθιώτη μάνατζερ, όπως συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, γεγονός που καταδεικνύει πως δεν έληξαν με τον καλύτερο τρόπο τη συνεργασία τα δύο μέρη.

Γράφει συγκεκριμένα μία πρόταση η ΠΑΕ: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον Ανέστη Τσετινέ».

Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας ο Ανέστης Τσετινές έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή του με την οποία κάνει ο ίδιος τον απολογισμό του έργου του, υπερασπιζόμενος τις επιλογές του, ευχαριστώντας και τους φιλάθλους της ομάδας .

Αναλυτικά η επιστολή του Ανέστη Τσετινέ αναφέρει:

Αγαπητοί Φίλοι , Φίλοι του ΑΟΞ,

Μετά από μια αγωνιστική περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν σε όλο τον κόσμο κυρίως όμως ότι η ομάδα λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2 δεν διέθετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΣΧΕΔΙΟ , Διοικητικό Συμβούλιο, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές, Επαρκές υπαλληλικό προσωπικό κτλ) πέρα των κτιριακών και γηπεδικών εγκαταστάσεων αλλά και τους 25 εφήβους ποδοσφαιριστές που τίμησαν την ιστορία της ομάδας στους αγώνες μπαράζ.

Η χαρά για την δημιουργία ενός νέου project, μιας νέας εποχής του ΑΟΞ ήταν τεράστια, όπως τεράστια ήταν και η ευθύνη ώστε να αναλάβω μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να οργανώσω αλλά και να στελεχώσω το club με τους «κατάλληλους» τον σύλλογο. 

Από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκα στην γενέτειρα μου, την Ξάνθη , προσπάθησα μέσα από τις ατέλειωτες ώρες εργασίας μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να υπηρετήσω τον ΑΟΞ , δημιουργώντας μέρα με την μέρα ένα club που στην αυγή της νέας αποχής γι αυτό θα ξανακέρδιζε σύντομα την εκτίμηση όλων, ακόμη και των πιο δύσπιστων πολέμιων του.

Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου γιατί αυτό είναι που με χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και βέβαια γιατί ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω απέναντι στον κόσμο της πόλης μου αλλά και απέναντι στον κο BILL PAPAS που μου εμπιστεύτηκε την λειτουργία και τον σχεδιασμό του club και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου. Ήταν τιμή μου και προνόμιο να εργαστώ για την ομάδα που μέσα της μεγάλωσα και που πάντα είχα, έχω και θα έχω στην καρδία μου , τον ΑΟΞ.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και μπορέσαμε σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα να πετύχουμε τόσα πολλά πράγματα. Πραγματικά δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί αυτό το αποτέλεσμα εάν όλοι τους δεν είχαν δείξει ΠΙΣΤΗ στο project δίνοντας καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό , κάτι που είμαι σίγουρος πως θα το κάνουν και με τις καινούργιες προσθήκες.

Μπορεί ο στόχος της ανόδου να μην επιτεύχθηκε για 9 λεπτά αλλά μέσα σε λίγους μήνες καταφέραμε να οργανώσουμε την ομάδα και να την χτίσουμε πάνω σε γερά θεμέλια σε όλους τους τομείς έτσι ώστε ο ΑΟΞ να πάρει την θέση του εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας , ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ξάνθης που με αγκάλιασε με ελπίδα και αγάπη από την πρώτη στιγμή και με ώθησε με ενέργεια, ψυχολογική και σωματική δύναμη. Μπορεί να μην είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα από τις κερκίδες του «αναγεννημένου» γηπέδου αλλά η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον αρχίσει.

Ο ΑΟΞ υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίζει να υπάρχει και είναι πάνω από πρόσωπα!

Σας ευχαριστώ, Ανέστης Γ. Τσετινές»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΟΞ: Φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β΄ το Σάββατο – Κύπελο με Καραϊσκάκη την Κυριακή

Τα ζευγάρια της Γ΄ Φάσης Κυπέλου Ιδιαίτερα απαιτητικό θα είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο …