Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τελετή απονομής στο ΜΒ 2021- Ο Περικλής Ηλίας στους Ολυμπιακούς του Tokyo

Τελετή απονομής στο ΜΒ 2021- Ο Περικλής Ηλίας στους Ολυμπιακούς του Tokyo

0

Κλίμα χαράς και ενθουσιασμού στη λήξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας

Μέσα σε ένα χαρμόσυνο κλίμα διεξήχθη η προγραμματισμένη τελετή απονομής στο πλαίσιο της διοργάνωσης Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας ΜΒ 2021 στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Το βράδυ του Σαββάτου,10 Ιουλίου στις 21:30 πραγματοποιήθηκε η βράβευση και οι απονομές μπροστά από το δημαρχείο.

Όπως προέκυψε από την αγωνιστική διαδικασία, ο Περικλής Ηλίας κατέκτησε την πρώτη θέση και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πανελλήνια Πρωταθλήτρια ΜΤΒ, αναδείχθηκε η Βαρβάρα Φασόη.

Στους πρώτους νικητές-νικήτριες κάθε κατηγορίας δόθηκαν μετάλλιο και δίπλωμα. Επίσης, στον νικητή κάθε κατηγορίας απονεμήθηκε η φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος 2021 για το αγώνισμα στο οποίο ανακηρύχθηκε νικητής. Το χρυσό μετάλλιο έλαβε ο Κρόνος, ακολούθησαν Λάρισα και Βυζαντινός αθλητικός όμιλος (ΒΑΟ). Μερικές από τις κατηγορίες που βραβεύτηκαν: Κατηγορία παίδων, κατηγορία γυναικών ,κατηγορία εφήβων, κατηγορία αντρών. Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος, ο Αντιπεριφερειάρχης, μέλη της δημοτικής αρχής και εκπρόσωποι του ΔΠΘ. Τέλος, αξίζει να τονιστεί πως προσφέρθηκαν αναμνηστικές πλακέτες σε όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Χρύσα Κιατίπη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…