Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συνελήφθησαν πέντε διακινητές το σαββατοκύριακο σε Έβρο ,Ξάνθη και Ροδόπη

Συνελήφθησαν πέντε διακινητές το σαββατοκύριακο σε Έβρο ,Ξάνθη και Ροδόπη

0

Κατασχέθηκαν τρία οχήματα και δύο ζεύγη πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν το Σάββατο και την Κυριακή,3 και 4 Ιουλίου στους νομούς Έβρου, Ξάνθης και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Ξάνθης και Ροδόπης πέντε διακινητές, τρεις αλλοδαποί και δύο ελληνικής υπηκοότητας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί του Σαββάτου, στην αγροτική περιοχή της Ορεστιάδας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχαν περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με βάρκα τον ποταμό Έβρο .Επίσης το πρωί της ίδιας ημέρας, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν έναν άλλο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας καθώς επίσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε ακόμη ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.

Τέλος, το πρωί της Κυριακής, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Συνολικά κατασχέθηκαν τρία οχήματα και δύο ζεύγη πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…