Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Στο Νοσοκομείο Ξάνθης διακινούμενος μετά από καταδίωξη διακινητή

Στο Νοσοκομείο Ξάνθης διακινούμενος μετά από καταδίωξη διακινητή

0

Τέσσερις διακινητές σε τρεις υποθέσεις διακίνησης συνελήφθησαν στη Θράκη. Τα δύο αυτοκίνητα των διακινητών είχαν κλαπεί από Θεσσαλονίκη και Αττική

Συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας,26 Ιουλίου,2021 στο νομό Ροδόπης, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Πιο συγκεκριμένα:

-Στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από εκτροπή και πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες. Από το τροχαίο τραυματίσθηκε ένας διακινούμενος, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο αποσκευών του οχήματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης για νοσηλεία. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 14-7-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

-Στον οικισμό Βάκου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 21-7-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, καθώς επίσης ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε είναι πλαστές.

-Στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο (οδηγός και συνοδηγός) και να μεταφέρουν παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Τέλος, σημειώνεται πως και από τις τρεις υποθέσεις κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…