Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στην Ξάνθη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Ξάνθη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

0

Μήνυμα στήριξης στην μειονότητα: «Είμαστε στο πλάι σας και το αποδεικνύουμε με πράξεις»

 

Ξεναγήθηκε στο xanthi techLab όπου ομάδες νέων του παρουσίασαν το έργο τους στην ρομποτική

 

 

Ηχηρό μήνυμα στήριξης προς την μειονότητα έστειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή  του στην Ξάνθη το  απόγευμα της Πέμπτης 1η Ιουλίου.

«Είμαστε στο πλάι σας και το αποδεικνύουμε με πράξεις», είπε απευθυνόμενος στην πρόεδρο του συλλόγου Πομάκων κα Εμινέ Μπουρουντζή που τον καλωσόρισε απευθύνοντας ευχαριστίες για την στήριξή του όπως του είπε και του δώρισε βιβλία για την ιστορία των Πομάκων μαζί με την ελληνική σημαία και παραδοσιακά εδέσματα. Η σκηνή εκτυλίχτηκε στην είσοδο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών όπου ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε το  εργαστήρι πολυμέσων xanthi techlab.

Τον Πρωθυπουργό καλωσόρισε θερμά και ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο, τον βουλευτή ΝΔ Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη, τους αντιπεριφερειάρχες κυρίους Ευφραιμίδη και Κουρτίδη καθώς και πολλά τοπικά στελέχη.

Παρών στην υποδοχή του Πρωθυπουργού ήταν και ο κ. Ντελή Γιουσούφ που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την οικογένεια α Μητσοτάκη.

Ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο εργαστήρι xanthi techLab που στεγάζεται στον α’ όροφο του κτηρίου και εκεί τον υποδέχτηκαν ομάδες νέων  που του παρουσίασαν το έργο τους στην ρομποτική. Όπως ανέφερε στο “Ε” ο κ. Κεχαγιάς Ανδρέας φοιτητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, έχει ιδρύσει μαζί με τον συμφοιτητή του Ευδόκιμο Θεοδωρίδη μια ομάδα ρομποτικής, την “ομάδα βιομηχανικής ρομποτικής”: ” Έχουμε τρία χρόνια που λειτουργούμε, έχουμε συμμετοχές σε παγκόσμιους  διαγωνισμούς εκπροσωπώντας την χώρα μας και κατακτώντας πολύ επάξιες θέσεις. Θα δείξουμε  στον Πρωθυπουργό την δουλειά μας και την πορεία μας”.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…