Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Στη δικαιοσύνη δηλώσεις Χατζηθεοδώρου από Τσέπελη. Ζερενίδη, Φανουράκη

Στη δικαιοσύνη δηλώσεις Χατζηθεοδώρου από Τσέπελη. Ζερενίδη, Φανουράκη

0

Ραντεβού στη δικαιοσύνη, απαντά ο επικεφαλής των «Πολιτών για την Ξάνθη», κάνοντας λόγο για «’ισχυρή’ και ανεξέλεγκτη την αυτοδιοικητική τρόικα»

Σε μήνυση που ασκήθηκε σε βάρος του από το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους Ζερενίδη και Φανουράκη (αφορά δηλώσεις για την παραλαβή έργου για το κολυμβητήριο) αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου, συντονιστής της ΝΕ Ξάνθης και επικεφαλής των «Πολιτών για την Ξάνθη».

Ο κ. Χατζηθεοδώρου σχολιάζοντας τη μήνυση και αναφέροντας ότι ενώ οι επίμαχες δηλώσεις έγιναν τον Ιανουάριο η μήνυση κατατέθηκε τώρα (πράγμα που δεν έχει διασταυρωθεί), ασκεί κριτική για τις εγκυκλίους Θεοδωρικάκου περί κυβερνησιμότητας στους δήμους που κάνουν «’ισχυρή’ και ανεξέλεγκτη την αυτοδιοικητική τρόικα»!.

Όπως αναφέρει: «να σας δηλώσω, λοιπόν, αγαπητή αυτοδιοικητική τρόικα, ότι οι εκφοβισμοί και οι νομικοί εκβιασμοί, που χρησιμοποιείτε, δεν πρόκειται να με πτοήσουν. Δεν πρόκειται να με φιμώσουν, ούτε να με καταστήσουν αδιάφορο, απέναντι στην καθόλα «νόμιμη» διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και στην παροιμιώδη ανεπάρκειά σας. Μπορείτε ασφαλώς να στρέφεστε νομικά απέναντι σε έναν, έχοντας την οικονομική δυνατότητα να το κάνετε. Γνωστά πράγματα αυτά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ!» και με ειρωνεία σχολιάζει «μια συμβουλή στον συντάκτη του non paper, που φροντίσατε να διοχετεύσετε σε συγκεκριμένα «φίλια μέσα». Ας χρησιμοποιεί ύφος πιο συμβατό με αυτό των προσώπων, που υποτίθεται ότι το έγραψαν!», ενώ καταλήγει λέγοντας «ραντεβού… στη δικαιοσύνη».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…