Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σήμερα συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή

Σήμερα συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή

0

Παραλαβές και παρατάσεις έργων και υπηρεσιών στην ημερήσια διάταξη

Τακτική, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, και ώρα 09:30. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  1. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή βάσεων έδρασης προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας και συνοδευτικές τεχνικές εργασίες»
  2. Παράταση συνολικής προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες παθητικής & Ενεργητικής Πυροπροστασίας για τα αθλητικά κέντρα «Αλ. Μπαλτατζής» & «ΔΑΚ»
  3. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξάνθης»
  4. Έγκριση παράτασης της με αριθμό πρωτ.16764/14-07-2020 σύμβασης για τον «Καθαρισμό αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ξάνθης»
  5. Έγκριση του από 16-6-2021 πρακτικού αξιολόγησης οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού για τις «Διοικητικές δαπάνες Αποκεντρωμένων προμηθειών Κ.Σ. «ΣΤΗΡΙΖΩ» ΠΕ Ξάνθης (2018-2019)»
  6. Έγκριση του από 12 Ιουλίου 2021 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «Εργασίες για τη συντήρηση και αποκατάσταση των ξύλινων, μεταλλικών και λίθινων διακοσμητικών στοιχείων του παλιού Δημαρχείου»
  7. Οικονομική ενίσχυση Συλλόγων
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…