Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σακελλαροπούλου-Μητσοτάκης στη Δράμα: Τίμησαν τα «Ελευθέρια 2021»

Σακελλαροπούλου-Μητσοτάκης στη Δράμα: Τίμησαν τα «Ελευθέρια 2021»

0

Περπατώντας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, ενθαρρύνοντάς τους να εμβολιαστούν

 Τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου παρακολούθησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την άφιξή του στη Δράμα ,το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουλίου, προκειμένου να συμμετάσχει στους εορτασμούς «Ελευθέρια 2021» για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Στη συνέχεια ,ο Πρωθυπουργός παρέστη στην κατάθεση στεφάνου στο Άγαλμα της Ελευθερίας από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Έπειτα, επισκέφθηκε το κτιριακό συγκρότημα οικίας και καπναποθήκης, γνωστό και ως το «Μαρμάρινο Σπίτι της Δράμας», που βρίσκεται εντός του χαρακτηρισμένου από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ως ιστορικού τόπου της παλαιάς πόλης της Δράμας. Αναφερόμενος στον ιδιοκτήτη του συγκροτήματος, Άρη Θεοδωρίδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι πρόκειται για έναν «πραγματικό ευεργέτη», ο οποίος έχει στηρίξει και το Πολεμικό Ναυτικό τονίζοντας συνάμα πως η μετατροπή του συγκροτήματος σε Μουσείο Φωτογραφίας και Φωτογραφικών Μηχανών ,θα το καταστήσει πολιτιστικό πόλο μοναδικής σημασίας για την πόλη της Δράμας. Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκε και ξενάγησε στο χώρο η αρχιτέκτονας, Μαρία Μαγνήσαλη μαζί με τον Θανάση Παπανδρίκο, μέλος της επιτροπής φωτογραφίας και εικόνας της Μη Κερδοσκοπικής εταιρείας «Κύκλωψ», και την Ιωάννα Δογάνη, συντηρήτρια του έργου, ενώ έλαβε ως αναμνηστικό δώρο φωτογραφικό λεύκωμα της Δράμας. Αμέσως μετά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με πολίτες, ενθαρρύνοντας τους να εμβολιαστούν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…