Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΑΜΑΘ οι Νεάνιδες της Ασπίδας Ξάνθης

Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΑΜΑΘ οι Νεάνιδες της Ασπίδας Ξάνθης

0

 Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες της Ασπίδας από τον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ

Κέρδισαν στον τελικό τους Πάνθηρες Καβάλας

Οι Νεάνιδες της Ασπίδας Ξάνθης αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΑΜΑΘ κερδίζοντας με 43-41 τους Πάνθηρες Καβάλας στην κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης

Τα κορίτσια του Νεδίμ Καρά Αχμέτ μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα 6 πόντων με το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου, ωστόσο οι Πάνθηρες αντέδρασαν εκμεταλλευόμενες και την αστοχία της ξανθιώτικης ομάδας στο δεύτερο δεκάλεπτο καταφέρνοντας με επί μέρους σκορ 14-8 να ισοφαρίσουν σε 19-19 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ξάνθης βρέθηκε στα δύο λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου στο -6, όμως οι αθλήτριες του Νεδίμ Καρά Αχμέτ έβγαλαν τρομερή αντίδραση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 34-34 με το φινάλε του δεκαλέπτου. Ενώ πήραν και κεφάλι στο σκορ με δύο συνεχόμενα καλάθια της Πετρίδου, η ομάδα της Καβάλας κατάφερε να μπει ξανά μπροστά στο σκορ με τρίποντο της Σπανίδου όμως το καλάθι της Παυλάκη και το σπουδαίο τρίποντο της Ευθυμίου έφεραν την μεγάλη νίκη της Ασπίδας σε έναν καταπληκτικό τελικό.

Δεκάλεπτα: 5-11, 19-19(ημίχρονο), 34-34, 41-43(τελικό αποτέλεσμα)

Ασπίδα Ξάνθης:  Παυλάκη, Ευθυμίου Μπίκου, Χατζηχουσεΐν, Χατζηαντωνιου, Καρά Αχμέτ, Τονικίδου, Μπαϊρακτάρ, Πετρίδου, Τασελαρίδου, Κούδρου, Θεοδωρίδου.

 Συγχαρητήρια από τον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ

Αισθανόμαστε την ανάγκη, όλη η οικογένεια του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια, στην ομάδα καλαθοσφαίρισης, των Νεανίδων της Ασπίδας Ξάνθης και προσωπικά στον προπονητή Νεδίμ Καρά Αχμέτ για την πρόκριση στα προκριματικά, για την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Επίσης οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι πολύ συχνές επιτυχίες των συλλόγων της Ξάνθης, στα τμήματα υποδομής, είναι ενδεικτικό, της άριστης δουλειάς που γίνεται στα κλειστά γυμναστήρια του δήμου Ξάνθης.

Ο άτυπος μα και θεμιτός ανταγωνισμός, μεταξύ των συλλόγων της Ξάνθης, που τελειώνει στην λήξη του εκάστοτε αγώνα, μας κάνει καλύτερους, μας βελτιώνει περισσότερο, μας οδηγεί σε άλλο, πιο ψηλό επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίες, οι τόσες διακρίσεις των ομάδων της Ξάνθης, τα τελευταία χρόνια.

Οι δρόμοι μας σε καμία περίπτωση δεν συγκρούονται, αλλά είναι παράλληλοι, με στόχο την κοινή βελτίωση, μέσω της ευγενούς άμιλλας.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις Νεάνιδες της Ασπίδας Ξάνθης.

Η πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία Νατάσα Μακρή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…