Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Προσφορά κρέατος αγριογούρουνου σε Μητρόπολη και Γηροκομείο από τους κυνηγούς

Προσφορά κρέατος αγριογούρουνου σε Μητρόπολη και Γηροκομείο από τους κυνηγούς

0

Ευχαριστίες προς τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης από τη Μητρόπολη

Στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης ενημέρωσε ότι μετά από συνεννόηση με την Μητρόπολη Ξάνθης, μέλη του Συλλόγου προσφέρθηκαν και παρέδωσαν οικειοθελώς ποσότητες κρέατος αγριόχοιρου, στο Τραπέζι της Αγάπης, ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης και συνδρομής σε ιδρύματα και δράσεις που εξυπηρετούν το κοινωνικό σύνολο και τους συμπολίτες μας.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση του Γηροκομείου Ξάνθης, μέλη του Συλλόγου προχώρησαν σε προσφορά ποσοτήτων κρέατος αγριόχοιρου, αφού προηγουμένως αυτές ελέγχθηκαν υγειονομικά από την αρμόδια Υπηρεσία.

Από την πλευρά την η Μητρόπολη, με ανακοίνωσή της, εξέφρασε ευχαριστίες προς το σύλλογο για την προσφορά των μελών του προς το Τραπέζι της Αγάπης που καθημερινά προετοιμάζονται και χορηγούνται πλέον των 150 μερίδων φαγητού, ανακουφίζοντας τις ανάγκες ανήμπορων και ενδεών συμπολιτών μας που επιπλέον επηρεάζονται από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε. «Η προσφορά αυτή υποστηρίζει την αδιάλειπτη προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας προς ενίσχυση, αδιακρίτως, όλων των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ξάνθης καθάρισαν εθελοντικά το Περιαστικό Άλσος της πόλης

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την αρωγή του τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, παρουσία …