Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Οι καλλιτεχνικές προτάσεις του σαββατοκύριακου στην ΑΜΘ

Οι καλλιτεχνικές προτάσεις του σαββατοκύριακου στην ΑΜΘ

0

Συναυλίες με Πρωτοψάλτη και Νατάσα Θεοδωρίδου σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη

 

Τρεις μουσικές συναυλίες αποτελούν τις προτάσεις του σαββατοκύριακου για την ΑΜΘ. Πρόκειται για δύο μεγάλες συναυλίες με τις ερμηνεύτριες Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Νατάσα Θεοδωρίδου σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα, καθώς και το 1ο MammothFest που παίρνει θέση στο πλούσιο μουσικό καλοκαίρι του θεάτρου Ακοντίσματος.

 

Άλκηστης Πρωτοψάλτη στους Φιλίππους

Σάββατο 10 Ιουλίου,21:30, Θέατρο Φιλίππων

Το Σάββατο, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η τόσο ξεχωριστή ερμηνεύτρια, επιστρέφει στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, για να μας βρει όλους «Ξανά Μαζί»!

Μετά τις πρωτοποριακές Livestreaming συναυλίες που πραγματοποίησε τον χειμώνα που πέρασε, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται και πάλι κοντά στο κοινό της για μία συναυλία που θα μείνει αξέχαστη!

Ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα διαχρονικά της τραγούδια, που θα ηχήσουν δυνατά μέσα από ένα από τα ωραιότερα αρχαία θέατρα της Ελλάδας και θα μας παρασύρουν σε μία μοναδική καλοκαιρινή βραδιά που θα μοιάζει με γιορτή.

Σήμερα, Σάββατο 10 Ιουλίου είμαστε «Ξανά Μαζί» με την υπέροχη Άλκηστη και τους ταλαντούχους μουσικούς της απ’ όπου δεν θα πρέπει να λείψει κανείς!

 

Το 1ο MammothFest στο Ακόντισμα

Θέατρο Ακοντίσματος, 18:00 (Σάββατο και Κυριακή)

Λατρεμένο τους στέκι ήταν ένας λόφος λίγο έξω από την Καβάλα, εκεί που ζούσε το φιλικό τριχωτό Μαμούθ. Μια φορά το χρόνο, δεινόσαυροι από όλες τις άκρες του κόσμου συνέρρεαν για μερικές μέρες και πίνανε, τρώγανε και γλεντοκοπούσαν ασταμάτητα ακούγοντας ροκ ήχους.

Μέχρι που έπεσε εκείνος ο καταραμένος μετεωρίτης. Και το πάρτυ τελείωσε γιατί αφανίστηκαν οι δεινόσαυροι και όλοι οι φίλοι τους…

Όλοι; Όχι φυσικά. Αυτό που δεν ξέρουν οι επιστήμονες και οι ερευνητές είναι ότι το Μεγάλο Φιλικό Μαμούθ επέζησε της μεγάλης καταστροφής γιατί πρόλαβε και κρύφτηκε με ελάχιστους φίλους του, μέσα σε μια σπηλιά εδώ στο Ακόντισμα. Με τα χρόνια το ροκ εξελίχτηκε, άρχισαν να ασχολούνται και οι άνθρωποι μαζί του, και πλέον το Μαμούθ έμαθε ότι υπάρχουν σύγχρονοι μαγικοί τρόποι για να δημιουργήσεις τους ήχους που τόσο λάτρευε να ακούει και να χορεύει με τους φίλους του.

Και πλέον ήρθε ο καιρός να αναβιώσει το έθιμο αυτής της υπέροχης γιορτής των προιστορικών χρόνων.

Με καλεσμένους ανθρώπους αυτή τη φορά, αφού το Μαμούθ και οι φίλοι του σας προσκαλούν όλους στο 1ο MammothFest της σύγχρονης εποχής.

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην Αλεξανδρούπολη

Κυριακή 11 Ιουλίου, 21:30, Γήπεδο Φώτης Κοσμάς

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το φετινό καλοκαίρι μας ανήκει.. τραγουδάμε παρέα σε όλη την Ελλάδα.. ερωτευόμαστε, ονειρευόμαστε. Σας αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια και οι νύχτες μας θα είναι μαγικές…Σας αγαπάω ρε παιδιά…

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βιβλιοπρόταση της Παρασκευής: «Η χαμένη άνοιξη» του Στρατή Τσίρκα

Ιούλιος 1965. Ο Αντρέας, δεκαοχτώ χρόνια πολιτικός πρόσφυγας, επιστρέφει επιτέλους στην πα…