Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το υποκατάστημα του ΕΦΕΠΑΕ στην Κομοτηνή

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το υποκατάστημα του ΕΦΕΠΑΕ στην Κομοτηνή

0

Διαβεβαίωσε ότι το πολύ σε ένα μήνα θα ξεκινήσουν οι πρώτες πληρωμές

Το υποκατάστημα του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας) στην Κομοτηνή επισκέφθηκε με αφορμή την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Πρόκειται για τη «διέξοδο» που δόθηκε, σε αντικατάσταση της ΔΕΣΜ-ΟΣ, προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων και η απορρόφηση κονδυλίων, αλλά και η αξιολόγηση και αποπληρωμή του προγράμματος της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης της Περιφέρειας ΑΜΘ λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας, που απασχολεί χιλιάδες επιχειρήσεις της Περιφέρειας.

Ο κ. Γεωργιάδης συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη και Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη και Σταύρο Κελέτση, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λύση που δόθηκε και εκτίμησε ότι οι πληρωμές θα ξεκινήσουν τις επόμενες 3-4 εβδομάδες.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Χρόνος» επεσήμανε ότι η στελέχωση είναι άρτια και ότι έχει απορροφηθεί σχεδόν το σύνολο (21-22 άτομα) των εργαζομένων της ΔΕΣΜΟΣ, πλην όσων αποφασίστηκε να γίνει διαφορετικά κοινή συναινέσει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…