Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με κριτική υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

Με κριτική υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

0

Σε ανακοίνωσή του τον κατηγορεί ότι αγνόησε τα βασικά σημεία της πόλης με μια επίσκεψη-«αστραπή»

 

Κριτική στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην πόλη μας ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του τονίζει ότι διήρκεσε 1,5 ώρα η επίσκεψη και αφορούσε σε μεμονωμένα σημεία, όπως το Xanthi Tech Lab  του μορφωτικό τμήματος της Αμερικανικής πρεσβείας  και  στο 7ο Γυμνάσιο, σημείο σύνδεσης του Φυσικού Αερίου στην Ξάνθη.

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, με την ανακοίνωσή του, μέμφεται τον πρωθυπουργό ότι αγνόησε τα βασικά προβλήματα της πόλης και σημειώνει μεταξύ άλλων, «αλήθεια, κ. Μητσοτάκη, στη μιάμιση ώρα που αφιερώσατε στην Ξάνθη:

  • σας ενημέρωσαν οι ντόπιοι «συνεργάτες» σας, ότι ο τόπος μας είναι από τους φτωχότερους της Ευρώπης;
  • Σας ενημέρωσαν οι ντόπιοι «συνεργάτες» σας, ότι η ανεργία χτυπάει ρεκόρ;
  • Σας ενημέρωσαν οι ντόπιοι «συνεργάτες» σας, ότι η ντόπια μικρομεσαία επιχειρηματικότητα βρίσκεται σε απελπισία, από την πανδημία και την κρίση που ενέτειναν και οι παλινωδίες της κυβέρνησης σας;
  • Σας είπαν, αλήθεια, ότι κινδυνεύουμε μελλοντικά να πεθαίνουμε χωρίς τις υπηρεσίες του  Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και του στρατιωτικού, τα οποία υπονομεύετε, για να τα υποβιβάσετε σε Κέντρο Υγείας και περιφερειακό ιατρείο, αντίστοιχα;»

Οι ίδιοι επίσης κατηγορούν τον πρωθυπουργό ότι η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου  στις 6 πρωτεύουσες της Θράκης, είναι πολιτική απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που υλοποιούνταν ήδη από τη ΔΕΔΑ και βρισκόταν σε φάση δημοπράτησης από τον Μάρτη του 2019.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …