Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ξεκίνησαν εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών στο κέντρο της πόλης

Ξεκίνησαν εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών στο κέντρο της πόλης

0

Άδεια από την τροχαία για τον περιορισμό της κυκλοφορίας πήρε η Vodafone

Άδεια εκτέλεσης εργασιών, έλαβε η εταιρεία «VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝΕ Α.Ε.» από την τροχαία Ξάνθης προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινών στο κέντρο της πόλης. Για την εξυπηρέτηση των εργασιών απαγορεύεται η στάση και τη στάθμευση όλων των οχημάτων και περιορίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων, σε οδούς στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις οδούς α) 28ης Οκτωβρίου, από το ύψος της πλατείας Ελευθερίας στην οδό Μπρωκούμη μέχρι την Κεντρική Πλατεία και την τομή της με την οδό Μιχαήλ Καραολή, β) στην οδό Μιχαήλ Καραολή, από την τομή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι την αρχή της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, γ) Βασιλέως Κωνσταντίνου από την τομή της με την Μιχαήλ Καραολή μέχρι την αρίθμηση 5. Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά σε όλη τη διάρκεια των έργων.

Οι εργασίες που ξεκίνησαν τη Δευτέρα, λαμβάνουν χώρα με τον εξής προγραμματισμό:

1.Δευτέρα 05/07/2021: εκσκαφή από 28ης Οκτωβρίου με Μπρωκούμη έως 28ης Οκτωβρίου με Τσιμισκή (200 μέτρα)

2.Τρίτη 06/07/2021: εκσκαφή από 28ης Οκτωβρίου με Τσιμισκή έως 28ης Οκτωβρίου με Μιχαήλ Καραολή (περίπου 200 μέτρα)

3.Τετάρτη 07/07/2021: εκσκαφή από Μιχαήλ Καρολή με Θερμοπυλών έως την Βασιλέως Κωνσταντίου στην αρίθμηση -5- (περίπου 160 μέτρα) και τέλος έργου έμπροσθεν καταστήματος «stradivarious». Επίσης θα πραγματοποιηθεί αποκατάσταση με ασφαλτικό 200 μέτρα στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

4.Πέμπτη 08/07/2021: αποκατάσταση με ασφαλτικό υπόλοιπων 300 μέτρων οδών (28ης Οκτωβρίου και Μιχαήλ Καραολή) καθώς και αποκατάσταση κυβόλιθων πεζόδρομου στην Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Οι εργασίες κάθε ημέρα θα πραγματοποιούνται από την 07:00 έως την 18:00 ώρα. Σημειώνεται ότι κατά τις μεσημβρινές ώρες κοινής ησυχίας δεν θα λαμβάνουν χώρα θορυβώδεις εργασίες.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις της Αστυνομίας, κατά τα προαναφερόμενα χρονικά διαστήματα θα πρέπει να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και πεζών, προς πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης. Τις ώρες μη πραγματοποίησης εργασιών, οι προειδοποιητικές πινακίδες θα πρέπει να είναι ευκρινέστατα τοποθετημένες προς πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή τραυματισμού οποιουδήποτε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερα κατά 33% τα διόδια στην Εγνατία

Περίπου 5 ευρώ επιπλέον η διαδρομή Ξάνθη -Θεσσαλονίκη με επιστροφή – Στο τέλος της ε…