Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΟΞ: Παραμένει ανταγωνιστικός επτά χρόνια χωρίς κολυμβητήριο

ΚΟΞ: Παραμένει ανταγωνιστικός επτά χρόνια χωρίς κολυμβητήριο

0

Επιτυχίες των αθλητών του σε Ημερίδες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης

Παρόλο που για επτά (7) συναπτά έτη η Ξάνθη στερείται κολυμβητηρίου, η ιστορική ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης συνεχίζει ως ο μοναδικός σύλλογος να εκπροσωπεί την πόλη μας και τον Νομό μας σε όλες τις κολυμβητικές διοργανώσεις και κάνει αισθητή την παρουσία του.

Η ομάδα του Κ.Ο.Ξ. προπονήθηκε και αυτή την κολυμβητική περίοδο φιλοξενούμενη στο Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο Κομοτηνής (ΔΠΘ).

Παρ’ όλες όμως τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, συνέχισε να καλλιεργεί την κολυμβητική παιδεία στον Νομό μας, όπως κάνει πάνω από 60 και πλέον χρόνια, ενώ δεν λείπουν και οι επιτυχίες των αθλητών του Συλλόγου στις διοργανώσεις που παίρνουν μέρος, οι οποίες αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα αν αναλογιστεί κανείς κάτω από ποιες συνθήκες πραγματοποιούνται.

Σε 9 Κολυμβητήρια όλης της χώρας διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (26-27 Ιουνίου), οι τελευταίες Ημερίδες ορίων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Κατηγοριών (14-19 Ιουλίου) που θα διεξαχθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Παμπαίδων / Παγκορασίδων 14-16/7 και Παίδων / Κορασίδων / Εφήβων / Νεανίδων 17-19/7).

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης έλαβε μέρος με δώδεκα (12) αθλητές/τριες του:

Δουκέλη Γεώργιο

Τζούμα Ευαγγελία

Αντά Σεδά

Μπίζα Κωνσταντίνο

Χατζησταμάτη Βασίλειο

Δουκέλη Κωνσταντίνο

Χριστακάκη Παρασκευή

Πάλλα Στέλλα

Μουτουσίδη Κωνσταντίνο Νικόλαο

Εμμανουήλ Νάγια

Ευθυμίου Αθηνά

Χατζησταμάτη Παρασκευή

Στο σύνολο τους οι αθλητές της Ευαγγελίας Πολίτου πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει.

Τρείς εξ αυτών, οι Τζούμα Ευαγγελία, Μπίζας Κωνσταντίνος και Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος , συνεχίζοντας να επιβεβαιώνουν την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση βελτίωσαν την θέση τους στην γενική κατάταξη και πλέον κοιτάνε με σιγουριά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2021

Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ιστορικό παρελθόν, δυναμικό παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τον Σέρβο επιθετικό Νέναντ Γκάβριτς ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ξάνθης

Η ΠΑΕ Ξάνθης ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Σέβρου ακραίου επιθετικού Νέναντ Γκάβιτς…