Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καβάλα: Τραγικό τροχαίο «μάτωσε» γαμήλια δεξίωση

Καβάλα: Τραγικό τροχαίο «μάτωσε» γαμήλια δεξίωση

0

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή, η οποία παρέσυρε πεζούς στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Τραγικός απολογισμός με τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες

Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής,23 Ιουλίου 2021 στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή η οποία στη συνέχεια εξετράπη και ακολουθώντας ανεξέλεγκτη πορεία έπεσε πάνω σε κόσμο που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην είσοδο κέντρου διασκέδασης, όπου λάμβανε χώρα εκείνη την ώρα δεξίωση γάμου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «την Παρασκευή,23 Ιουλίου 2021 και ώρα 20.00, στην Καβάλα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος άντρας συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 32χρονος άντρας, η οποία στη συνέχεια ανετράπη εκτός οδοστρώματος, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και παρέσυρε πεζούς. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο 32χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας και δύο πεζοί, ένας 39χρονος και μια 61χρονη, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν άλλοι τρεις πεζοί άντρες, ηλικίας 52, 68 και 68 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας».

Φωτο: kavalanews.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…