Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Καλύπτει το πλαφόν του με προτάσεις 12 εκ. ευρώ ο Δήμος Μύκης στο «Α. Τρίτσης»  

Καλύπτει το πλαφόν του με προτάσεις 12 εκ. ευρώ ο Δήμος Μύκης στο «Α. Τρίτσης»  

0

Με μεγαλύτερο το έργο ύδρευσης προϋπολογισμού 7 εκ. ευρώ  – Προτάσεις έργων 39 εκ. ευρώ από τον δήμο Ξάνθης με πλαφόν στα 22 εκ. ευρώ

 

Προτάσεις για 14 εκ. ευρώ από τον Δήμο Αβδήρων

 

 

Σε αγώνα δρόμου επιδίδονται οι δήμοι του νομού μας για να ξεπεράσουν το πλαφόν τους σε  προτάσεις έργων που θα υποβάλλουν στο πρόγραμμα «Α. Τρίτσης». Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος της επίσκεψης του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα την προηγούμενη Τετάρτη στην Ξάνθη.

Προτάσεις έργων 39 εκ. ευρώ από τον δήμο Ξάνθης με πλαφόν στα 22 εκ. ευρώ

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τις δηλώσεις του άμεσα θα εγκριθούν προτάσεις έργων 14 εκ ευρώ για το δήμο Ξάνθης σε σύνολο προτάσεων που υποβλήθηκαν στα 39 εκ. ευρώ μαζί με τις προτάσεις της ΔΕΥΑΞ, ξεπερνώντας κατά πολύ το πλαφόν του που είναι στα 22 εκ. ευρώ. Αυτό άλλωστε αποτέλεσε και αίτημα του δήμαρχου Ξάνθης κ. Τσέπελη προς τον υφυπουργό, να διευρυνθεί δηλαδή το πλαφόν στους δήμους.

Δήμος Μύκης: Καλύπτει το πλαφόν των 12 εκ. ευρώ σε προτάσεις  έργων

Ο δήμος Μύκης σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει υποβάλει 5 προτάσεις για έργα συνολικού ύψους 11.976.000 ευρώ που καλύπτουν όλο σχεδόν το πλαφόν του που ανέρχεται σε 12 εκ. ευρώ. Το μεγαλύτερο προτεινόμενο έργο αφορά την ύδρευση και είναι προϋπολογισμού 7.178.000 ευρώ. Πρόκειται για αλλαγή δικτύου ύδρευσης σ’ όλους τους οικισμούς του δήμου. Ένα έργο πολύ σημαντικό για το δήμο Μύκης.

Προτάσεις για 14 εκ. ευρώ από τον Δήμο Αβδήρων

Με πλαφόν στα 12 εκ. ευρώ και ο δήμος Αβδήρων θα υποβάλλει προτάσεις 14 εκ. ευρώ. Να σημειώσουμε ότι ο δήμος Αβδήρων έχει εντάξει έργα – γέφυρες από τον Φιλόδημο ύψους 8,5 εκ. ευρώ τα οποία αφαιρούνται στο «Α. Τρίτσης».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxnthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…