Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ίδρυση τμημάτων ένταξης σε σχολικές μονάδες του δήμου στο δημοτικό συμβούλιο

Η ίδρυση τμημάτων ένταξης σε σχολικές μονάδες του δήμου στο δημοτικό συμβούλιο

0

Θέματα λαϊκών και τεχνικών έργων στην ημερήσια διάταξη

 

Μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδριάζει την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, και ώρα 20:00 το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης με τα παρακάτω θέματα, της ημερήσιας διάταξης.

1ο ΘΕΜΑ :Ανανέωση άδειας παραγωγών πωλητών, υπαίθριου εμπορίου λαϊκών αγορών, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.4497/2017 (ΦΕΚ 171/Α΄)

2ο ΘΕΜΑ :Θεώρηση και άρνηση θεώρησης άδειων επαγγελματιών πωλητών πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 22 του ν.4497/2017(ΦΕΚ 171/Α΄)

3ο ΘΕΜΑ :Έκφραση σύμφωνης γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης για τη διοχέτευση όλων των οχημάτων στο παλαιό και αποχαρακτηρισμένο τμήμα της Ε.Ο.2 (που αποτελεί πλέον δημοτικό δίκτυο) που αφορά στο έργο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Νο 2 ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Ν. ΞΑΝΘΗΣ» που εκτελείται από το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας ΑΜΘ.

4ο ΘΕΜΑ :Έκφραση σύμφωνης γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης για την εκτροπή της κυκλοφορίας τμήματος της Ε.Ο.2 εντός της ΒΙ.ΠΕ. και του ΒΙΟ.ΠΑ. Ξάνθης που αφορά στο έργο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Νο 2 ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Ν. ΞΑΝΘΗΣ» που εκτελείται από το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας ΑΜΘ

5ο ΘΕΜΑ :Έγκριση της αριθμ.3/2021 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας σχετικά με την έκφραση γνώμης για την ίδρυση τμημάτων Ένταξης σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

6ο ΘΕΜΑ :Έγκριση 5ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2021

7ο ΘΕΜΑ :Τροποποίηση της με αριθμό 237/2019 προγενέστερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αφορά: «Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ξάνθης και του αναπληρωτή του στο Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Ξάνθης «ΕΚΦΡΑΣΗ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο περιφερειακό συμβούλιο η δημιουργία αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο δήμο Ξάνθης

Τίθεται προς έγκριση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, μαζί με 16 ακόμη για άλλα έργα τ…