Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Φήμες για εμπλοκή του Μπιλ Πάππας σε οικονομικό σκάνδαλο στην Αυστραλία

Φήμες για εμπλοκή του Μπιλ Πάππας σε οικονομικό σκάνδαλο στην Αυστραλία

1

Δεν υπάρχει επίσημη απάντηση μέχρι στιγμής – Συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό της η ομάδα

Έντονες συζητήσεις στα διάφορα αθλητικά στέκια του νομού για τις φερόμενες ως εξελίξεις σχετικά με οικονομικό σκάνδαλο. Ένα σκάνδαλο που ξεκινάει από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας και στο οποίο εμφανίζεται να εμπλέκεται ο μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλεώς μας κ. Μπιλ Πάππας.

Σχετικά με το όλο θέμα του οικονομικού σκανδάλου διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις ως προς την εγκυρότητά του. Προφανώς αναμένουμε δημόσιες δηλώσεις από τον ίδιο τον εμπλεκόμενο Μπιλ Πάππας για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και τι ακριβώς συμβαίνει τελικά.

Ως εφημερίδα είχαμε σχετική πληροφόρηση από την Κυριακή. Διατηρήσαμε όμως επιφυλάξεις ως προς την εγκυρότητα των «πληροφοριών» που προέρχονταν από διάφορα site.

Αναμέναμε μήπως από την πλευρά του κ. Πάππας υπάρξουν κάποιες διαψεύσεις ή διευκρινήσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει ακόμη.

Από την ΠΑΕ Ξάνθης ωστόσο φαίνεται πως ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν προχωρά κανονικά, με την ομάδα να προχωρά στις μεταγραφές της και στην προετοιμασία της. Αυτό αποδεικνύεται και από την επισημοποίηση της συνεργασίας της ομάδας με τον Ζάιμε Μονρόι, ο οποίο πριν αναλάβει τα ηνία στην Ξάνθη εργαζόταν στην Κ23 της Λιντς. Ο Άκης Στολτίδης, μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας προχωράει το σχεδιασμό για τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα πετύχει ό,τι δεν έγινε πέρυσι: την άνοδο. Αυτό που φαίνεται είναι ότι η χρηματοδότηση της Ξάνθης – τουλάχιστον – για τη σεζόν που έρχεται είναι εξασφαλισμένη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται τις επόμενες ημέρες κάποια επίσημη αντίδραση από την ομάδα για τη σχετική φημολογία.

Δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη το περιεχόμενο από αθλητικό site για γνωστοποίηση του περιεχομένου χωρίς να γνωρίζουμε την εγκυρότητά του και την ακρίβεια του περιεχομένου.

Τι υποστηρίζει:

«Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Μπιλ Πάπας, παραιτήθηκε από την Σίδνεϊ Ολίμπικ μετά το σκάνδαλο απάτης ύψους 200 εκατ. δολαρίων στο οποίο εμπλέκεται. Τις τελευταίες μέρες το όνομα του ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Μπιλ Πάπας πρωταγωνιστεί στα Μέσα της Αυστραλίας. Κι ο λόγος μόνο καλός δεν είναι.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται, ο Πάπας έχει μηνυθεί από την τράπεζα «Westpac» για απάτη 200 εκατ. δολαρίων, Μεταξύ άλλων, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι :

«Η Westpac ανακάλυψε “σημαντική πιθανή απάτη” που αφορούσε σε εταιρεία χρηματοδότησης, η οποία ελέγχεται από τον ιδιοκτήτη της Σίδνεϊ Ολίμπικ και η οποία θα μπορούσε να κοστίσει 200 εκατομμύρια δολάρια. Ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που εδρεύει στο Σίδνεϊ έριξε μία βόμβα την Παρασκευή, αποκαλύπτοντας ότι έχει κινηθεί νομικά σε βάρος της Forum Finance μετά την αποκάλυψη της φερόμενης απάτης. Μία εταιρεία που ελέγχεται από τον Μπιλ Πάπας μηνύθηκε για απάτη ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων».

Προς το παρόν ο Μπιλ Πάπας δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως, ενώ η πολιτειακή αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας καθώς κι άλλες ελεγκτικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα της υπόθεσης. Πάντως, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα, ο Πάπας δήλωσε την παραίτησή του από το σύλλογο της Σίδνεϊ Ολίμπικ.

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρονται οι λόγοι παραίτησης του Πάπας, αλλά είναι σαφές ότι αποτελεί εξέλιξη της νομικής υπόθεσης που τον εμπλέκει.»

Και όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό αυτό το θέμα αναμένεται να δημιουργήσουν και πρόβλημα στην Ξάνθη αν και εφόσον ευσταθούν οι κατηγορίες

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή ο Λεύκιππος και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Χωρίς αγώνα προκρίθηκε η Ασπίδα για τη Γ΄ Φάση Έχοντας ως κύρια στοιχεία την αγωνιστική πε…