Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις για ναρκωτικά και λαθραία στην ΑΜΘ

Εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις για ναρκωτικά και λαθραία στην ΑΜΘ

0

Σημειώθηκαν πέντε συλλήψεις. Δεν εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες

Ο αστυνομικός σκύλος “Vera” βρήκε δεκαπέντε γραμμάρια σε σπίτι σε οικισμό της Ξάνθης. Δεκαεννιά φιάλες με ποτά βρέθηκαν σε ΙΧ που ερχόταν από το συνοριακό σημείο Εξοχής

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη,8 Ιουλίου 2021 στους νομούς Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Ξάνθης,  Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί εθνικού τελωνειακού κώδικα κατά περίπτωση.

 

Ξάνθη: Άντρας «πιάστηκε στα πράσα» με 15,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Το πρωί της Πέμπτης,8 Ιουλίου σε οικισμό της Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν έναν άντρα, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “VERA”, εντόπισαν δώδεκα συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 15,7 γραμμαρίων.

 

Kομοτηνή: Άντρας είχε στην κατοχή του δέκα πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Επιπροσθέτως, την ίδια ημέρα στην Κομοτηνή, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν έναν άντρα, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του εντόπισαν δέκα πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

 

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη γυναίκας με δώδεκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Το μεσημέρι της Πέμπτης  8/7στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν μία γυναίκα, διότι κατείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 12 γραμμαρίων.

 

Άντρας στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής μετέφερε δεκαεννιά φιάλες αλκοολούχων ποτών χωρίς να έχουν καταβληθεί οι προβλεπόμενοι φόροι

Στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης,8/7 ένας άντρας, διότι εντοπίστηκε να πραγματοποιεί είσοδο στη χώρα οδηγώντας  αυτοκίνητο και να μεταφέρει δεκαεννιά φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

 

Δράμα: Kαλλιεργούσε φυτό κάνναβης, ύψους 1,4 μέτρων

Το απόγευμα της Πέμπτης,8 Ιουλίου σε οικισμό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνελήφθη ένας άντρας, διότι βρέθηκε στο σπίτι του ένα φυτό κάνναβης, ύψους 1,4 μέτρων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 27,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα φυτό κάνναβης, δέκα πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 19 φιάλες αλκοολούχων ποτών και χρηματικό ποσό. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…