Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Πρωταθλητής Εφήβων ο Λεύκιππος Ορόσημο

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Πρωταθλητής Εφήβων ο Λεύκιππος Ορόσημο

0

Νίκησε τον Αστέρα Καβάλας με 65-52

ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ:  Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές Εφήβων του Λεύκιππου

Πρωταθλητής εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2020-2021 αναδείχτηκε ο Λεύκιππος Ορόσημο καθώς επικράτησε επί του Αστέρα Καβάλας με 65-52 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης.

Το παιχνίδι είχε κυρίαρχους  τους παίκτες του Λεωνίδα Μαγιάννη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια στην μεγάλη σημερινή νίκη παρά το ισόπαλο 15-15 του α΄ δεκαλέπτου και την βραχεία κεφαλή με το τέλος του α΄ημιχρόνου (31-29).

Στο β ημίχρονο ο Λεύκιππος Ορόσημο πάτησε γκάζι αποκτώντας ένα μικρό προβάδισμα 5 πόντων με το τέλος της τρίτης περιόδου (44-39). Όμως το εκπληκτικό 21-13 του τέταρτου δεκαλέπτου ήταν αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος στον χθεσινό μεγάλο τελικό .

Η ομάδα του Λεύκιππου Ορόσημο  θα μετέχει σε προκριματικό γύρο για την πρόκριση στην τελική φάση Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Πρώτοι σκόρερς του Λεύκιππου Ορόσημο οι Σαββίδης 14(1), Μακαρατζής 13(1) και Βασαλάκης 12.

Τα δεκάλεπτα: 15 – 15, 31 – 29, 44 – 39, 65-52.  Διαιτητές: Ζαχαριάδης-Ράπτης

Λεύκιππος Ορόσημο(Μαγιάννης): Μακαρατζής 13(1), Δεληγιάννης 10, Πεχλιβανίδης 8(1), Βασαλάκης 12, Πλέσιας , Σαββίδης 14(1), Κοπτόπουλος 4, Βάμπουλας , Τσιρχόγλου 4, Ιωαννίδης, Καλεντζή


ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ:  Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές Εφήβων του Λεύκιππου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ συγχαίρει την εφηβική ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στα προκριματικά της Θεσσαλονίκης. Το πάθος για τη νίκη και η αγωνιστηκότητα που επέδειξαν οι αθλητές να είναι σύμμαχοι, στην προσπάθεια πρόκρισης στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Η πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία (Νατάσα) Μακρή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …