Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δήμαρχος Ξάνθης: Ο Ορφέας ψηλά !

Δήμαρχος Ξάνθης: Ο Ορφέας ψηλά !

0

Συγχαρητήρια από τους δημάρχους Αβδήρων και Τοπείρου, και το ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Με τη λήξης της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ στο γήπεδο του ΑΟΞ, και τη νίκη του Ορφέα που τον έφερε στην Super League 2, ξεκίνησε το μπαράζ των… συγχαρητηρίων για την ξανθιώτικη ομάδα για το σπουδαίο της επίτευγμα.

Ο δήμαρχος Ξάνθης στη συγχαρητήρια ανακοίνωσή του  αναφέρει: «Με κομμένη την ανάσα, αλλά ταυτόχρονα με πολλή πίστη και ελπίδα, παρακολουθούσαμε όλοι τον αγώνα που τελικά έφερε τα χαμόγελα στα χείλη μας. Ζήτω, ο Ορφέας Ξάνθης. Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει θερμά τον Ορφέα Ξάνθης για τη λαμπρή άνοδό του στη δεύτερη κατηγορία.

Η Ιστορική ομάδα της Ξάνθης τα κατάφερε και οι ευχές του Δήμου Ξάνθης στις 6 Ιουνίου 2021 για τα  τέσσερα εναπομείναντα  παιχνίδια μπαράζ,  που ακολούθησαν, έπιασαν τόπο.

Χειροκροτούμε δυνατά  τον Ορφέα Ξάνθης,  προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστή,  τους τεχνικούς, τους παίκτες, όλους όσους πίστεψαν και συνόδευσαν, όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα, μέχρι την τελική δικαίωση.

 Ο Δήμος Ξάνθης θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα,  όπως το πράττει με συνέπεια, συνεχώς και όλη η Ξάνθη είναι διπλά υπερήφανη γιατί πλέον έχει δύο ομάδες στη δεύτερη κατηγορία.»

Ο Δήμαρχος Αβδήρων αναφέρει: «Ο Δήμαρχος Αβδήρων συγχαίρει τους Ποδοσφαιριστές, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ για την άνοδο της ομάδας τους στην Super League 2 και εύχεται ανάλογη καλή πορεία με πολλές επιτυχίες και στη νέα κατηγορία.»

Και ο Δήμος Τοπείρου συγχαίρει τον Ορφέα: «Ο Δήμος Τοπείρου συγχαίρει θερμά τον ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ για την άνοδο στην Β΄ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου SL2.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια προσωπικά στον κ. Μπάμπη Χατζημεστή, στους τεχνικούς και στους ποδοσφαιριστές, για την συνεχή προσπάθεια που καταβάλουν τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας μια ομάδα πρότυπο και κάνοντας όλους εμάς στο Ν. Ξάνθης υπερήφανους.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Συγχαίρουμε τον ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του και την άνοδο στη SL2. Η επιτυχία της ομάδας αποτελεί παράδειγμα υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού. Όλοι οι συντελεστές πραγματοποίησαν την υπέρβαση για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος, ώστε ο ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ να αποτελεί έναν σπουδαίο πρεσβευτή της περιοχής μας σε όλη την Ελλάδα.»

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης γράφει στην ανακοίνωσή του: «Συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ορφέα Ξάνθης που με σκληρή δουλειά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να πετύχει την άνοδο στην Super League 2 κατηγορία. Πρόκειται για επαγγελματική κατηγορία και μαζί με τον ΑΟΞ, αποδεικνύουν περίτρανα, ότι η Ξάνθη αποτελεί ανεξάντλητη πηγή ταλέντων. Ευχόμαστε στην ομάδα του Ορφέα, ό,τι καλύτερο και είμαστε σίγουροι για τη δυναμική του παρουσία στην νέα κατηγορία.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…