Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διαμαρτυρήθηκαν και στην Ξάνθη οι αντιεμβολιαστές

Διαμαρτυρήθηκαν και στην Ξάνθη οι αντιεμβολιαστές

0

Με πανό την ελληνική σημαία είπαν «όχι» στους εμβολιασμούς κατά του covid-19

Σε καθεστώς εμβολιασμού έχει τεθεί η χώρα μετά και από τις τελευταίες ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, Κ.Μητσοτάκη επιστέγασμα των οποίων αποτελεί η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων όσων εργάζονται σε υπηρεσίες υγείας. Ωστόσο, μέσα σε αυτούς που σπεύδουν να εμβολιαστούν, ηχηρή κάνουν την παρουσία τους και αυτοί που αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Ανάμεσα στις διαμαρτυρίες που πραγματοποιούνται σε πολλές πόλεις της χώρας, συγκέντρωση έγινε στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης το απόγευμα της Πέμπτης.

Με σύνθημα «ΟΧΙ στον εμβολιασμό» ο ανεμβολίαστος πληθυσμός εξέφρασε την αντίθεσή του τονίζοντας: «Μας επιβάλλουν τον εμβολιασμό, αλλά στην πραγματικότητα είναι δικαίωμά μας αν τελικά θα εμβολιαστούμε. Δεν έχουν κανένα είδος εξουσιοδότησης από εμάς, ώστε να αποφασίζουν για εμάς».

Αξιοσημείωτο, είναι πως στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν άτομα πάσης ηλικίας, τόσο μεγάλοι, όσο και μικρά παιδιά. Με πανό την ελληνική σημαία οι αντιεμβολιαστές της πόλης είπαν «ΟΧΙ» στον εμβολιασμό. Χωρίς μάσκα, αψηφώντας την τήρηση των αποστάσεων ο αριθμός των διαδηλωτών πραγματοποίησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους και συγκεντρώθηκε κάτω από το Ρολόι όπου φώναξε συνθήματα.

Χρύσα Κιατίπη

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…