Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία το μαχαίρωμα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας

Δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία το μαχαίρωμα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας

0

Αστυνομικοί ερεύνησαν την καταγγελία για επίθεση από γυναίκα με μαχαίρι, αλλά δεν προέκυψαν στοιχεία, ούτε υπήρξε δήλωση από την πλευρά του φερόμενου ως παθόντα

 

Δεν επιβεβαιώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ, την επίθεση από γυναίκα με μαχαίρι σε συνεπιβαίνοντα σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Καβάλας.

Μετά από τηλεφώνημα που έλαβε η αστυνομία από τον οδηγό μετά από δήλωση επιβάτη, αστυνομικοί του Δοξάτου σταμάτησαν το λεωφορείο και προέβησαν σε έλεγχο, ωστόσο δεν υπήρξαν στοιχεία ή δηλώσεις που να επιβεβαιώνουν το συμβάν.

Σύμφωνα με την είδηση που κυκλοφόρησε στα τοπικά ΜΜΕ της Καβάλας, το βράδυ της Κυριακής επιβάτης του δρομολογίου Καβάλας-Δράμας ενημέρωσε τον οδηγό ότι άνδρας που καθόταν στα πίσω καθίσματα τραυματίστηκε από επίθεση γυναίκας.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πράγματι υπήρξε σχετική έρευνα από αστυνομικούς του Δοξάτου, μετά το τηλεφώνημα του οδηγού, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για νεαρό ζευγάρι που αρνήθηκε περίπτωση φιλονικίας ή επίθεσης, ενώ ο φερόμενος ως παθών δεν προέβη σε καταγγελία. Μάλιστα, δεν βρέθηκε κανένα μαχαίρι στην κατοχή τους, ενώ σχετικά με την πληγή που είχε ο άνδρας, δήλωσε ότι είχε χτυπήσει νωρίτερα στα βράχια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…