Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χρυσή στο Πανελλήνιο Κορασίδων ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ η Έλενα Ζερενίδη

Χρυσή στο Πανελλήνιο Κορασίδων ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ η Έλενα Ζερενίδη

0

Στην Εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό στο Ταλίν η αθλήτρια του “Ορέστης Βασίλης”

Σπουδαία επιτυχία για την νεαρή ξανθιώτισα πρωταθλήτρια, Έλενα Ζερενίδη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα Κορασίδων στα +59 και κατάφερε παράλληλα να εξασφαλίσει θέση στην Εθνική ομάδα ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ταλίν της Εσθονίας

Η σχετική ενημέρωση του συλλόγου για την παρουσία της Ζερενίδη αλλά και του Απόστολου Κατσαρέλη, αναφέρει: Με έναν αθλητή και μια αθλήτρια, συμμετείχε ο ΑΣ ΤAEKWONDO ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, στο Πανελλήνιο Προκριματικό Πρωτάθλημα Παιδων – Κορασίδων στη Χαλκίδα, στις 10 Ιουλίου 2021. Με την ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΕΛΕΝΑ στα +59 / 2007 και τον ΚΑΤΣΑΡΕΛΗ ΑΠΟΣΤΌΛΗ – -53 / 2007. Οι αγώνες ήταν και η πρόκριση, για την στελέχωση της Εθνικής Ομάδος taekwondo, εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που θα γίνει στο TALIN – ESTHONIA στις 25 Αυγούστου 2021. Με την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου, η ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΕΛΕΝΑ, είναι πλέον μέλος της Εθνικής Ομάδας και θα εκπροσωπήσει τον Σύλλογο μας, την Ξάνθη και την Ελλάδα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Είναι η 5η φορά που ο Συλλογος στελεχώνει με αθλητές την Εθνική Ομάδα. Επίσης, η εξαιρετική εμφάνιση του Αποστόλου Κατσαρέλη, δεν συνοδεύτηκε και από πρόκριση.

Τον Σύλλογο μας συνόδευσαν ο Προπονητής κ. Χρηστίδης Ανδρέας και από το Δ. Σ. ο κ. Ζερενίδης Παναγιώτης. Συγχαρητήρια στους Αθλητές μας, στον Προπονητή και φυσικά σε όλους τους συντελεστές των επιτυχιών μας συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια και Καλή Επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό σε Όλη την Εθνική μας Ομάδα. Για πολλοστή φορά η Ξάνθη μας, μέσω του Συλλόγου μας, στέκεται Περήφανη, στα πέρατα του Κόσμου».

Πηγή: sports addict

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…