Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Χωρίς «καλοκαιρινές διακοπές» το έργο διανομής φυσικού αερίου στην Ξάνθη

Χωρίς «καλοκαιρινές διακοπές» το έργο διανομής φυσικού αερίου στην Ξάνθη

0

Δεν υπάρχει καθυστέρηση ή διακοπή, σύμφωνα με τη ΔΕΔΑ. Έχει παραδοθεί ο σχεδιασμός του πρώτου τετραμήνου από τον εργολάβο

Δεν υπάρχει καθυστέρηση ούτε «πάγωμα» του έργου κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Ξάνθης, σύμφωνα με τη ΔΕΔΑ, η οποία μάλιστα, αναδεικνύει σε πρώτη προτεραιότητα την τήρηση του χρονοδιαγράμματος για ένα έργο-«ορόσημο», που πλέον έχει φτάσει μετά από δεκαετίες καθυστερήσεων και περιπετειών στη φάση της υλοποίησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν εγκατασταθεί αποθήκες και εργοτάξια από τον ανάδοχο, παραδόθηκαν τα υλικά και υποβλήθηκε ο σχεδιασμός εργασιών του πρώτου τετραμήνου στον ανάδοχο από τη ΔΕΔΑ. Για την υλοποίηση του έργου που αποτελείται από διαφορετικά στάδια, ήδη ο εργολάβος έρχεται σε επαφή με επιχειρήσεις και ιδιώτες που εξέφρασαν ενδιαφέρον και καταρτίζονται οι μικρές μελέτες για την εγκατάσταση του μετρητή. Μέσα στον Ιούλιο, αναμένεται να ξεκινήσουν και οι πρώτες τεχνικές εργασίες εντός της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα μέσα από την ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (deda.gr), ώστε να συμπεριληφθεί στις πρώτες συνδέσεις. Από την πλευρά της ΔΕΔΑ θα υπάρξουν και στοχευμένες ενημερώσεις, ώστε οι πολίτες να γνωρίσουν πώς μπορούν να συνδεθούν με το φυσικό αέριο, μια πιο πράσινη και πιο οικονομική λύση για τις ανάγκες ενέργειας σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, ποιοι το δικαιούνται

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το δώρο του Πάσχα Έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου θα πρέπει …