Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χάλκινο μετάλλιο για τον Μιχάλη Δαμιανίδη του Αρίωνα Ξάνθης στο Πανελλήνιο Ανδρών Αντιπτέρισης

Χάλκινο μετάλλιο για τον Μιχάλη Δαμιανίδη του Αρίωνα Ξάνθης στο Πανελλήνιο Ανδρών Αντιπτέρισης

0

Με μια πολύ σημαντική επιτυχία για τον αθλητή του Αρίωνα Ξάνθης, Μιχάλη Δαμιανίδη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Διπλό Ανδρών μαζί με τον Δημήτρη Όρλη ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και U17 Αντιπτέρισης στον Βόλο.

Καλή παρουσία είχε και ο αδερφός του Βασίλης που πέτυχε την είσοδο του στην 16αδα στο απλό αγοριών υ17 και έμεινε στους 16 στο διπλό αγοριών.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει: «Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώσαμε την παρουσία μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και υ17 που έγινε στο Βόλο το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου!  Ο αθλητής μας Μιχάλης Δαμιανίδης, μαθητής 3ης λυκείου στο 3ο ΓΕΛ Ξάνθης, κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο Διπλό ανδρών με συμπαίκτη τον Δημήτρη Όρλη από τον ΑΟ Θερμαίος της Θεσσαλονίκης!

Η επιτυχία αυτή έχει μεγάλη σημασία, μιας και η προετοιμασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον αθλητή μας ο οποίος κατάφερε σε αντίξοες συνθήκες και με προετοιμασία για πανελλαδικές εξετάσεις να εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστικός και να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια για την όλη του παρουσία!

Ο έτερος Δαμιανίδης πέτυχε την είσοδο του στην 16αδα στο απλό αγοριών υ17 και έμεινε στους 16 στο διπλό αγοριών. Η οικογένεια του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, το ΔΣ, οι προπονητές, οι αθλητές και οι γονείς τους, τόσο της Αντιπτέρισης όσο και της Καλαθοσφαίρισης, του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην νέα του ζωή ως φοιτητής πλέον!

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον εξαιρετικό και ακούραστο προπονητή μας, Χαράλαμπο Ιορδάνου, που τόσα χρόνια με τη   μαχητικότητα που τον διακρίνει, έχουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα!

Η πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία (Νατάσα) Μακρή

  • Για κάθε Κυριακή

    Βαρέθηκα να γράφω για γυναικοκτονίες, κουράστηκα, όχι γιατί μου είναι αδιάφορες, τουναντίο…
  • Εν όψει της ημέρας

    Μια κόκκινη γραμμή, η αλήθεια και το ψέμα, δεν είναι ευθεία μα κυματιστή, απ’ τη μία…
  • Πρόσωπα & Γεγονότα, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

    Συνεργαζόμενοι οι δασικοί υπάλληλοι Ο σχεδιασμός για τις δασικές πυρκαγιές αλλάζει. Θα εφα…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…