Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Στις 15 Ιουλίου ξεκινά την προετοιμασία

ΑΟΞ: Στις 15 Ιουλίου ξεκινά την προετοιμασία

0

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας το δεύτερο στάδιο

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ξάνθης το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει στην Ξάνθη στις 15 Ιουλίου και θα συνεχιστεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα διαρκέσει έως τις 29 Ιουλίου πέρα από προπονήσεις θα περιλαμβάνει τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Pravets, που βρίσκεται ανατολικά της Σόφιας και απέχει περίπου 60 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Η αποστολή του ΑΟΞ, θα αναχωρήσει για το αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας στις 30 Ιουλίου και θα επιστρέψει στην Ξάνθη στις 13 Αυγούστου.

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα διαμείνει στο πολυτελές θέρετρο Riu Pravets Golf & Spa Resort, το οποίο βρίσκεται στις όχθες μιας λίμνης και διαθέτει σύγχρονες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις, ενώ η απόστασή του από την πόλη του Pravets είναι 4 χιλιόμετρα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν τα φιλικά παιχνίδια για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.»

 

ΦΩΤΟ: pravets

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ραντεβού στα ορεινά μονοπάτια της Ξάνθης δίνουν οι ποδηλάτες

Trail to freeride το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου “Κίτρινη”, Πέτρινη”, “Θηλιά”, “Σαμακ…