Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Με καθημερινές διπλές προπονήσεις πέρασε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας

ΑΟΞ: Με καθημερινές διπλές προπονήσεις πέρασε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας

0

Ανακοίνωσε δύο  νέους παίκτες

Με καθημερινές διπλές προπονήσεις κύλησε το πρώτο πενθήμερο της προετοιμασίας του ΑΟ Ξάνθη που περιλάμβανε τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις καθώς επίσης κι όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον Covid-19.

Ο Jaime Monroy και οι συνεργάτες του, πέρα από την ενδυνάμωση και την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών στο πρώτο αυτό στάδιο της προετοιμασίας, δουλεύουν και με ασκήσεις με μπάλα. Νευρομυική συναρμογή, τακτική, παιχνίδια υψηλής πίεσης σε προσαρμοσμένους αγωνιστικούς χώρους με διαφορετικά ζητούμενα από τις υποομάδες, περιλαμβάνονται στην βάση του προγράμματος προπόνησης, μεταξύ άλλων. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα που το Σάββατο είχε το πρώτο της ρεπό, ενώ την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στα γήπεδα.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Ξάνθης ανακοίνωσε την απόκτηση δύο  παικτών, ενός παλαιού γνώριμου, του μεσοεπιθετικού Βαγγέλη Πλατέλλα που αγωνίστηκε και πριν οκτώ χρόνια για την ομάδα και του πλάγιου αμυντικού Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.

Αναφέρει η ΠΑΕ στις επίσημες ανακοινώσεις της:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΑΤΕΛΛΑ. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην ομάδα με την οποία “συστήθηκε” στην Super League 1 ακολουθώντας στη συνέχεια της καριέρας του η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, ο Άρης, ο ΟΦΗ, η Μπακού, η Λάρισα και ο περσινός πρωταθλητής στην κατηγορία, Ιωνικός. Οκτώ χρόνια μετά, ο Βαγγέλης Πλατέλλας θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας, έχοντας κερδίσει πρωταθλήματα, κύπελλο και ανόδους. ΒΑΓΓΕΛΗ, καλώς ήρθες και πάλι στην ΞΑΝΘΗ!

-«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Ο 24χρονος πλάγιος αμυντικός επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΟΞ μετά τις 15 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Σέπσι. Είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα επαγγελματικά στον ΠΑΟΚ, έχοντας κατακτήσει νωρίτερα τα πρωταθλήματα Κ-17 και Κ-20. Aποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ελλάδος Κ-19, ενώ έχει αγωνιστεί στην Ζέμπλιν Μιχαλοβίτσε στην πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας αλλά και στον ΟΦΗ. Παναγιώτη, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…