Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Ξεκίνησε προετοιμασία η Κ 17 – τη Δευτέρα και η Κ 19

ΑΟΞ: Ξεκίνησε προετοιμασία η Κ 17 – τη Δευτέρα και η Κ 19

0

Νίκος Κεχαγιάς: Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της Κ-17

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα την προετοιμασία της η ομάδα Κ-17 της Ακαδημίας του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, η οποία θα συμμετάσχει φέτος στον Βόρειο Όμιλο της Super League 1.

Μετά το καλωσόρισμα του Τεχνικού Διευθυντή Νίκου Κεχαγιά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ευχόμενος μία καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες, οι προπονητές Κώστας Προδρομίτης και Γιάννης Δημητριάδης έδωσαν τις πρώτες τους οδηγίες στην έναρξη της προετοιμασίας, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Καλαϊτζής.

Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου ξεκινά και η Κ-19 ενώ η Κ-15 στις 18 Αυγούστου και τα πιο μικρά ηλικιακά τμήματα Κ-13, Κ-11 θα ξεκινήσουν στις 30/8.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές κατά την προσέλευσή τους θα ενημερωθούν προσωπικά και για τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Νίκος Κεχαγιάς: Οι φετινοί στόχοι της Κ-17

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σε αθλητικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ξάνθης Νίκος Κεγαγιάς, για την ανάληψη των καθηκόντων του και για τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Είπε μεταξύ άλλων: «Μου έγινε μία πρόταση από την Ξάνθη, την αξιολόγησα και θεώρησα ότι είναι γνώριμο το περιβάλλον. Η καινούργια διοίκηση αποτελείται από αξιόλογα άτομα και υπάρχει πλάνο και όραμα. Είχαμε κοινή φιλοσοφία και αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος για τα τμήματα υποδομής. Το μόνο που μπορεί να γίνει το επόμενο διάστημα είναι να διαμορφωθεί το ρόστερ των ακαδημιών και να καλέσουμε παιδιά για να στελεχώσουμε τα τμήματα. Θα πρέπει να επιδιώξουμε να βγάλουμε παιδιά που θα βρεθούν αργότερα στην μεγάλη ομάδα. Έτσι θα είναι βιώσιμη η ομάδα. Πρέπει οι προπονητές των πρώτων ομάδων να εμπιστευτούν τα νεαρά παιδιά. Είδαμε τα παραδείγματα των Τζόλη και Τσιγγάρα».

Για την συνεργασία του με τον προπονητή της πρώτης ομάδας σημείωσε: «Είναι 38 χρονών ο προπονητής μας και έχει δουλέψει με μικρές ηλικίες, πιστεύει στα νεαρά παιδιά. Η Ξάνθη βρίσκεται για άλλους λόγους στην Super League 2, πρέπει να βρίσκεται στην Super League 1. Ταυτόχρονα με τον στόχο της ανόδου θα πρέπει να βγαίνουν και παιδιά».

Φωτογραφίες sport addict

Επιμέλεια Αλέξανδρος Διαφωνίδης

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …