Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ:  Ανακοίνωσε δύο νέους παίκτες κι έφτασε τις 14 μεταγραφές

ΑΟΞ:  Ανακοίνωσε δύο νέους παίκτες κι έφτασε τις 14 μεταγραφές

0

Μανώλης Φαζός και Λάζαρος Ηλιόπουλος τα νέα αποκτήματα της ομάδας

Η ξανθιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση δύο νέων παικτών φτάνοντας έτσι τις 14 επίσημες μεταγραφές. Πρόκειται για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Μανώλη Φαζό που αγωνιζόταν στον Ιωνικό και τον 23χρονο Λάζαρο Ηλιόπουλο τερματοφύλακα έως πρότινος του Εδεσσαϊκού.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΞ έχει μέχρι στιγμής αποκτήσει έντεκα Έλληνες και τρεις Αυστραλούς παίκτες και συγκεκριμένα τους: Μανώλη Φαζό, Λάζαρο Ηλιόπουλο, Αλέξη Μιχαήλ, Χρήστο Μπάτζιο, Στέλιο Κρητικό, Αστέριο Γιακουμή, Δημήτρη Ουνγιαλίδη, Ηλία Τσέλιο, Δημήτρη Διαμαντόπουλο, Μανώλη Τζανακάκη και Αλέξανδρο Δόρη, Mohamed Adam, Fabian Monge και Matthew Scarcella.

Οι ανακοινώσεις για την απόκτηση των δύο παικτών αναφέρουν:

-“Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΖΟ. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός (γεν 12/08/1995) ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2013-14 στον ΟΦΗ, όπου έπαιξε μέχρι το 2017-18 αγωνιζόμενος και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες μαζί του. Ακολούθησε ο Κισσαμικός και ο Ολυμπιακός Βόλος, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στον Ιωνικό, πραγματοποιώντας 15 συμμετοχές. Μανώλη καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!

-” Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ. Ο 23χρονος τερματοφύλακας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΣ Φλώρινα, στα ηλικιακά πρωταθλήματα Κ-17 και Κ-20 της SL1 με τον Λεβαδειακό, στην ΑΕΠ Πιτσιλιάς στην Κύπρο, στον Ερμή Αμυνταίου και τον Εδεσσαϊκό, που ήταν και η προηγούμενη ομάδα του. Λάζαρε, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!

 

3 ΦΩΤΟ:  fazos, fazos-2, iliopoulos

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…