Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανέβασε το πολιτικό θερμόμετρο η κίνηση των «4»

Ανέβασε το πολιτικό θερμόμετρο η κίνηση των «4»

0

Καυστική η αντίδραση της δημοτικής αρχής.

Σ. Μελισσόπουλος: «Η δημοτική αρχή βρίσκεται σε κρίση πανικού»

 

Γ. Χατζηθεοδώρου: ««Βγάλαμε έξω τις πολιτικές μας ταυτότητες και χωρίς ιδεολογικές εμμονές σταθήκαμε σ’ αυτά που μας ενώνουν»

 

 

Η ενωτική κίνηση των «4» παρατάξεων της αντιπολίτευσης ανέβασε το πολιτικό θερμόμετρο προκαλώντας την αντίδραση της δημοτικής αρχής, η οποία σε ανακοίνωσή της διατείνεται ότι τα κίνητρα που οδήγησαν σ’ αυτή την κίνηση είναι η φιλοδοξία και όχι το καλό της πόλης, ενώ με ειρωνικό τόνο σχολιάζει για τον νέο ρόλο του ως επικεφαλής του νέου συνδυασμού τον κ. Σάββα Μελισσόπουλο.

 Σ. Μελισσόπουλος: «Η δημοτική αρχή βρίσκεται σε κρίση πανικού»

Κληθείς από το «Ε» να σχολιάσει για την επί προσωπικού επίθεση ο κ. Μελισσόπουλος περιορίστηκε μόνο να δηλώσει: «Η δημοτική αρχή δείχνει ότι βρίσκεται σε κρίση πανικού. Αυτή η ανακοίνωση δείχνει έλλειψη πολιτικού ήθους». Επίσης ο κ. Μελισσόπουλος σημείωσε πως οι προγραμματικές δηλώσεις για τον νέο συνδυασμό θα γίνουν εν ευθέτω χρόνω και θα δοθούν όλες οι διευκρινίσεις και επί των τεχνικών λειτουργικών θεμάτων. Σ’ ότι αφορά την λειτουργία τους στο δημοτικό συμβούλιο είπε πως οι παρατάξεις θα διατηρήσουν την αυτοτέλειά τους σύμφωνα με τον τρόπο που έχουν εκλεγεί ωστόσο θα υπάρχει συνεργασία στην ανάδειξη και στην διαχείριση των θεμάτων.

Γ. Χατζηθεοδώρου: ««Βγάλαμε έξω τις πολιτικές μας ταυτότητες και χωρίς ιδεολογικές εμμονές σταθήκαμε σ’ αυτά που μας ενώνουν»

Μιλώντας για το εγχείρημα και τις διαδικασίες που προηγήθηκαν ώστε να επιτευχθεί, ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» που συμμετέχει στην κίνηση των «4», κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου επεσήμανε πως κυοφορούνταν  από καιρό και μάλιστα πως είχαν προϊδεάσει τον κόσμο με κοινές εμφανίσεις αλλά και κοινές ανακοινώσεις: «Ήταν γνωστό στην πόλη. Είχαμε προϊδεάσει τον κόσμο με κοινές ανακοινώσεις και εμφανίσεις . Απλά θεωρήσαμε ότι τώρα είναι κατάλληλος χρόνος για να επισημοποιηθεί. Ο πολιτικός χρόνος είναι μικρός και εν’ όψει των εξελίξεων που θα υπάρξουν στην κεντρική σκηνή  κρίναμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι απέναντι στην αναλγησία της δημοτικής αρχής και στο τέλμα στο οποίο έχει καθηλώσει τον δήμο».

Αναφορικά δε για το πολιτικό στίγμα του νέου συνδυασμού ο κ. Χατζηθεοδώρου διευκρίνισε: «Βγάλαμε έξω τις πολιτικές μας ταυτότητες και χωρίς ιδεολογικές εμμονές σταθήκαμε σ’ αυτά που μας ενώνουν και αφήσαμε έξω αυτά που μας χωρίζουν. Όλα αυτά για ένα ιερό σκοπό. Πρέπει ν’ αλλάξει αυτή η διοίκηση, πρέπει να φύγει αυτό το μαύρο από την πόλη μας. Γι αυτό θέλουμε να δουλέψουμε με πρόγραμμα και σχεδιασμό όλοι μαζί».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…