Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αναρρίχηση σε φυσικό τερέν για τους μικρούς φίλους του Δρομέα Θράκης

Αναρρίχηση σε φυσικό τερέν για τους μικρούς φίλους του Δρομέα Θράκης

0

Την Κυριακή στις Σάπες

Οι μικροί φίλοι του Δρομέα Θράκης θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από πρώτο χέρι την μαγεία της αναρρίχησης σε φυσικό τερέν.  Έχοντας κοντά τους για υποστήριξη και ασφάλεια τους καλύτερους του είδους θα σκαρφαλώσουν στα βράχια του αναρριχητικού πεδίου Στρύμης, στην περιοχή των Σαπών, αναπτύσσοντας δεξιότητες που μόνο η αναρρίχηση μπορεί να προσφέρει τόσο άμεσα.

Υπεύθυνος αναρρίχησης ο Αρχοντής Εξακοϊδης (Εκπαιδευτής αναρρίχησης και οδηγός βουνού  Ε.Ο.Ο.Α. με πολύχρονη εμπειρία στον Ε.Ο.Σ.Κομοτηνής ) και φυσικά η δική μας ορειβάτης και αναρριχήτρια Κική Τσακαλδήμη.

Δίνεται η ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-14 ετών να εξασκηθούν στην διαχείριση του φόβου, στην επίλυση προβλημάτων, στην συγκέντρωση και την επιμονή για την επίτευξη ενός στόχου, καλλιεργώντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση τους, το αίσθημα της ευθύνης και της προστασίας του εαυτού τους. Και όλα αυτά πάντα με ασφάλεια και χαρά.

Το αναρριχητικό πεδίο της Στρύμης έχει ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές για αρχάρια παιδιά. Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ενώ θα τηρηθούνε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του Covid19.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετικά γκρουπ παιδιών (κάθε γκρούπ θα περιλαμβάνει περίπου 6-7 παιδία) και θα διαρκέσει συνολικά 1ώρα/γκρουπ.

Ώρα έναρξης πρώτου γκρουπ :9πμ

Κόστος: 10 ευρώ το κάθε παιδί

Η Ελληνική Ομάδα διάσωσης Τμήματος Ροδόπης θα είναι εκεί.

Δήλωση συμμετοχής στην σελίδα του Δρομέας Θράκης, στην ειδική φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGZYjNiV8IqsZ8UFcZx9FJmRj47XUPvCUUiX5bq-lJY1wa-w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…