Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Βροχή τα συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ορφέα

Βροχή τα συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ορφέα

0

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής, ο πρωταθλητής Ορφέας δέχθηκε συγχαρητήρια από τον δήμο Ξάνθης, τη Δημοτική Παράταξη «Ξάνθη για Όλους», από τον ΑΟΞ και άλλους πολλούς αθλητικούς και πολιτικούς φορείς. Συγχαρητήρια δέχθηκαν και οι δύο άλλες ομάδες του νομού που αγωνίστηκαν στη Γ΄Εθνική, ο Άρης Αβάτου  και η Αναγέννηση Θαλασσιάς, για την πορεία τους. Συγκεκριμένα:

Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ Ξάνθης

 «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συγχαίρει την Διοίκηση, τους Προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ για την παραμονή τους.

Μια παραμονή που ήρθε κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά με αγωνιστικότητα και πάθος κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο και να συνεχίσουν την σταθερή τους πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Παράλληλα, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ συγχαίρει το Διοικητικό Συμβούλιο, τους Προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ για την 1η συμμετοχή τους σε Εθνικό επίπεδο.

Μια παρουσία που θα είναι πολύτιμη σε εμπειρίες έτσι ώστε την νέα αγωνιστική περίοδο να πρωταγωνιστήσει ξανά και ευχόμαστε ότι καλύτερο στις νέες προσπάθειες σας!»

Ο Δήμος Ξάνθης

«Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει θερμά τον Ορφέα Ξάνθης για την πανηγυρική κατάκτηση της 1ης θέσης,  στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Η Ιστορική ομάδα της Ξάνθης τα κατάφερε και οι ευχές του Δήμου Ξάνθης θα τη συνοδεύουν και στα τέσσερα εναπομείναντα  παιχνίδια μπαράζ,  που θα ακολουθήσουν.

Είμαστε βέβαιοι ότι, με το υψηλό ηθικό που διαθέτουν παίχτες και διοίκηση,  θα έχουμε σύντομα τη δυνατότητα να χειροκροτήσουμε τον Ορφέα Ξάνθης στη superleague2, προσφέροντας χαρά και συγκινήσεις στους φιλάθλους μας.

Συγχαίρουμε προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστή, για την εργώδη προσπάθεια που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια και διαβεβαιώνουμε, κατά τον  πλέον απόλυτο τρόπο, ότι ο Δήμος Ξάνθης θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα,  όπως το πράττει με συνέπεια, συνεχώς.

Εύγε !»

Ξάνθη για Όλους: Υπερήφανη η Ξάνθη μας για τον ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ!

«Εκφράζουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια μας στο Δ.Σ., στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ και στον ακάματο Μπάμπη Χατζημεστή που έχει συνδέσει το όνομά του με το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο και τον ΟΡΦΕΑ για τη μεγαλειώδη πορεία τους που τους ανέδειξε πανάξιους πρωταθλητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Όλοι οι φίλαθλοι της Ξάνθης σήμερα αισθάνονται υπερήφανοι για την ιστορική ομάδα του ΟΡΦΕΑ, που πανάξιος πρεσβευτής της πόλης μας  έγραψε ακόμη μία χρυσή σελίδα στα αθλητικά δρώμενα της Ξάνθης.

Είναι σημαντικό ο Δήμος Ξάνθης να στέκεται έμπρακτα αρωγός στις προσπάθειες όλων των αθλητικών συλλόγων που εκπροσωπούν την Ξάνθη μας σε εθνικές κατηγορίες και των ανθρώπων που ανιδιοτελώς προσπαθούν διαχρονικά να προσφέρουν στη νεολαία και στον αθλητισμό της Ξάνθης. Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Είμαστε υπερήφανοι για σας!

«Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ»

Τα συγχαρητήρια του Δήμου Τοπείρου σε Άρη και Θαλασσιά

«Ο Δήμος Τοπείρου είναι υπερήφανος για τις αθλητικές ομάδες της περιοχής μας

Οι επιδόσεις που παρουσιάζουν οι αθλητικές ομάδες της περιοχής μας πλημμυρίζουν με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης το φίλαθλο κοινό. Παράλληλα, αποδεικνύουν, ότι και στο ποδόσφαιρο, η μεθοδικότητα, η οργανωμένη και συστηματική δουλειά οδηγούν σε επιτυχίες.

Συγχαίρουμε τους αθλητές, τους προπονητές, τη Διοίκηση του κ. Ηλία Κοτόπουλου, καθώς και όλους τους φιλάθλους που στέκονται δίπλα στον Άρη Αβάτου, αφού με την προσπάθειά τους παραμένουν για 4η συνεχή χρονιά στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία κάνοντας υπερήφανους όλους τους δημότες μας.

Επιπλέον αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές, στη Διοίκηση του κ. Τάσου Ταρενίδη, καθώς και σε όλους τους φιλάθλους της Αναγέννησης Θαλασσιάς για την άξια αγωνιστική παρουσία της ομάδας, ενώ είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα επανέλθουν στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας συνεχίζοντας την πορεία που ξεκίνησαν.

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας και ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας δίνουν ανάλογες χαρές. Τη νέα αγωνιστική χρονιά ακόμη πιο ψηλά!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…