Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Β. Έβρος: Ο καβγάς κατέληξε σε ανθρωποκτονία μέσα σε καφενείο

Β. Έβρος: Ο καβγάς κατέληξε σε ανθρωποκτονία μέσα σε καφενείο

0

Ένας άνδρας μετά από διαπληκτισμό επιτέθηκε σε 69χρονο και 76χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο πρώτος και να πέσει μοιραία χωρίς τις αισθήσεις του ο δεύτερος στο έδαφος

Συνελήφθη νυχτερινές ώρες της Πέμπτης, σε χωριό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας 28χρονος άνδρας ελληνικής υπηκοότητας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, απλή σωματική βλάβη, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, σε καφενείο σε χωριό του Έβρου, ο άνδρας μετά από διαπληκτισμό χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο και το κεφάλι δύο άλλους άνδρες, ηλικίας 69 και 76 ετών, με αποτέλεσμα ο πρώτος να τραυματισθεί και ο δεύτερος να πέσει στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο ίδιος, σύμφωνα με την αστυνομία, απείλησε επίσης έναν άνδρα και προκάλεσε φθορές στο κατάστημα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά από σχετική καταγγελία για το συμβάν πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…