Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνεδριάζει την Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης

Συνεδριάζει την Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης

0

Προχωρούν οι διαγωνισμοί για τις μελέτες πυροπροστασίας 12 σχολικών μονάδων. Προωθείται η ανάθεση για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)

Η οικονομική επιτροπή του δήμου Ξάνθης συνεδριάζει , μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή 18 Ιουνίου και ώρα 09:30 με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη. Αναλυτικα:

1. Επιλογή της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, για την «Προμήθεια υλικών αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού (απολυμαντικά, αντισηπτικά), για τον Δήμο Ξάνθης και για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Ξάνθης», έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και έγκριση των όρων διαπραγμάτευσης της Τεχνικής Έκθεσης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Αθλητισμού, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης του Δήμου Ξάνθης, συγκρότηση τριμελούς επιτροπής διαπραγμάτευσης

2. Έγκριση του από 26 Μαΐου 2021 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή κόμβων φωτεινής σηματοδότησης του Δήμου Ξάνθης»

3. Έγκριση του από 07 Ιουνίου 2021 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «Έλεγχο ή επανέλεγχο και πιστοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων των δημοτικών κτιρίων, σχολείων και αθλητικών κέντρων του Δήμου Ξάνθης, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ HD384»

4. Έγκριση του από 4-6-2021 πρακτικού (ομάδα 1) της Επιτροπής ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης μελέτης με τίτλο: Έργο: «Σύνταξη νέων μελετών πυροπροστασίας και τευχών δημοπράτησης και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σε δώδεκα (12) σχολικές μονάδες του Δήμου Ξάνθης»

5. Έγκριση του από 9-6-2021 πρακτικού (ομάδα 2) της Επιτροπής ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης μελέτης με τίτλο: «Σύνταξη νέων μελετών πυροπροστασίας και τευχών δημοπράτησης και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σε δώδεκα (12) σχολικές μονάδες του Δήμου Ξάνθης»

6. Έγκριση του από 11-6-2021 πρακτικού αποσφράγισης & ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου της επιτροπής διαγωνισμού, για την «Παροχή Υπηρεσίας Συμβούλου για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ξάνθης»

7. Έγκριση κίνησης υπηρεσιακού οχήματος με αρ. κυκλοφορίας ΚΗΗ 4151 εκτός νομού ή /και εργάσιμων ημερών και ωρών για σκοπούς μετακίνησης υπαλλήλων Ομάδας Προστασίας Ανηλίκων Δ. Ξάνθης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…