Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στο «τραπέζι» της Ξάνθης ο Γιαννίκης!

Στο «τραπέζι» της Ξάνθης ο Γιαννίκης!

0

Έκπληξη η αποχώρηση του Μπάμπη Τεννέ από τον ΑΟΞ

Έκπληξη στο φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης προκάλεσε η αποκάλυψη του προπονητή της ομάδας Μπάμπη Τεννέ αμέσως μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα μπαράζ και την παραμονή της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία, ότι αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Ξάνθη. Μία δήλωση που ωστόσο δεν έδειχνε κάποια δυσαρέσκεια του προπονητή από την διοίκηση της ομάδας, καθώς χαρακτήρισε «τιμή» τη συνεργασία με την ΠΑΕ Ξάνθης.

Η δήλωση Τεννέ δεν άφησε κανένα περιθώριο ότι μπορεί να υπάρξει κάποια συνέχεια με την Ξάνθη, παρά το γεγονός ότι η πορεία της ομάδας κατά γενική ομολογία κρίνεται ως ικανοποιητική, αν όχι επιτυχημένη, από την ώρα που άλλαξε ο προπονητής. Βέβαια επειδή πάντα το τελικό αποτέλεσμα μετράει, απόλυτα επιτυχημένη θα ήταν αν είχε επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Παρόλα αυτά, η βεβαιότητα με την οποία δήλωσε ο Τεννές ότι αποχωρεί μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπήρχε σαφής συμφωνία μόνο για φέτος και έτσι ο προπονητής έχει ήδη δεσμευτεί με κάποια άλλη ομάδα για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος τεχνικός είναι ο «εκλεκτός» του Λεβαδειακού, ομάδα στην οποία δούλεψε τη σεζόν 2007-08 στη Super League.

Όσο για την ΠΑΕ Ξάνθης, σύμφωνα με αποκάλυψη της γνωστής αθλητικής  ιστοσελίδας SDNA, στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη!

Γράφει συγκεκριμένα πως «ο 40χρονος ομογενής κόουτς είναι ελεύθερος έπειτα από το τέλος της συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα,  ενώ επί των ημερών του να θυμίσουμε πως ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επανήλθε στα… σαλόνια της Super League. Το θέμα είναι κατά πόσον ο 40χρονος τεχνικός θα δει με θετικό μάτι την προοπτική της Ξάνθης από την στιγμή που γίνει αποδέκτης επίσημου ενδιαφέροντος, δεδομένου πως η θρακιώτικη ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Super League 2 και όχι στη Super League…»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…