Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Self test: Πότε δηλώνεται το αποτέλεσμα μέχρι 30 Ιουνίου

Self test: Πότε δηλώνεται το αποτέλεσμα μέχρι 30 Ιουνίου

0

Μέχρι τις 30/6 ισχύει η υποχρέωση διενέργειας αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου

 

Από την Τετάρτη 23 Ιουνίου θα πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα το τρίτο self test που έχουν προμηθευτεί για τον μήνα. Πιο συγκεκριμένα, το τρίτο self test θα πρέπει να γίνει μια εβδομάδα μετά την διενέργεια του προηγούμενου και μέσα στο διάστημα από 23 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου ισχύει η υποχρέωση διενέργειας αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου έως και 24 ώρες προ της πρώτης ημέρας της εβδομάδας που ο εργαζόμενος παρέχει την εργασία του με φυσική παρουσία.

Το self test διενεργείται υποχρεωτικά μία φορά την εβδομάδα, πριν από την προσέλευση του/ης εργαζόμενου/ης στον τόπο παροχής εργασίας και έχει ισχύ για μία εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του. Σε κάθε περίπτωση, όταν μεσολαβούν διαστήματα όπου ο/η εργαζόμενος/η απασχολείται με το σύστημα της εξ αποστάσεως εργασίας ή τελεί σε νόμιμη άδεια κ.ά., ο επόμενος υποχρεωτικός διαγνωστικός έλεγχος τοποθετείται χρονικά έως και 24 ώρες πριν την ανάληψη της επόμενης υπηρεσίας του/ης με φυσική παρουσία στον συμφωνημένο στην ατομική του/ης σύμβαση τόπο εργασίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…