Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ραγδαία αύξηση διακινήσεων μεταναστών στη Θράκη

Ραγδαία αύξηση διακινήσεων μεταναστών στη Θράκη

0

Συνελήφθησαν έξι διακινητές για πέντε περιπτώσεις. Χρησιμοποιούν αυτοκίνητα, φορτηγά, βάρκες. Συνολικά, επιχειρήθηκε η μεταφορά 24 μη νόμιμων μεταναστών

 

Νέες συλλήψεις έλαβαν χώρα στις 9, 10 και 11-6-2021, στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, για διακίνηση μεταναστών. Συνολικά συνελήφθησαν έξι διακινητές σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει, πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Ιασίου – Αρριανών,  αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στην τρίτη περίπτωση, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε έξι μη νόμιμους μετανάστες.Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης διέφυγε πεζός σε θαμνώδη περιοχή, αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην τέταρτη περίπτωση, σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι οδηγώντας φορτηγό μετέφερε έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή μετά από εκτροπή χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει καθόσον ακινητοποιήθηκε, αντιστεκόμενος στη σύλληψή του. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι το παραπάνω όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Βουλγαρίας ως κλεμμένο.

Στην πέμπτη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Πετράδων Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…