Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Περιοδεία στην Ξάνθη πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής

Περιοδεία στην Ξάνθη πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής

0

Επισκέφθηκε τις ορεινές περιοχές του νομού. Συζήτησε για τη δημιουργία αιολικών πάρκων στην περιοχή και τα προβλήματα στις υποδομές του δήμου Μύκης

Περιοδεία στην Ξάνθη πραγματοποίησε την Παρασκευή 28 Μαΐου ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, στο πλαίσιο της ανοιχτής συγκέντρωσης της ΤΕ Ξάνθης του κόμματος και πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς της περιοχής.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης ο Γραμματέας της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ, Ορέστης Λιώλης και το μέλος της ΤΕ και δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Ξάνθης, Κώστας Βογιατζής.

Το πρωί, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο δημαρχείο Μύκης με το δήμαρχο, Ριτβάν Ντελή Χουσεϊν, ο οποίος ενημέρωσε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, όπως η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου και οι ελλείψεις προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Εχίνου. Επίσης, μετέφερε την εικόνα σχετικά με τα έργα που δεν έχουν προχωρήσει για να αντιμετωπιστεί το χρόνιο ζήτημα της υδροδότησης της περιοχής, που αντιμετωπίζει προβλήματα λειψυδρίας τα καλοκαίρια.

Από την πλευρά του κόμματος, ο Γιάννης Δελής μεταξύ άλλων σημείωσε πως το ΚΚΕ θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του τόσο σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, όπως έκανε για τα ζητήματα της υδροδότησης και του ΚΥ Εχίνου, όσο και σε επίπεδο κινήματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής.

Επίσης τόνισε την ανάγκη οργάνωσης του αγώνα των κατοίκων ενάντια στην εγκατάσταση μεγάλων αιολικών πάρκων που έχουν λάβει αδειοδότηση για εγκατάσταση στις δασικές περιοχές του Δήμου.

Το ζήτημα της ανεξέλεγκτης εγκατάστασης αιολικών απασχόλησε μεταξύ άλλων και τη συζήτηση στο παλιό δημαρχείο Σταυρούπολης, με τον αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Σταυρούπολης και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συνάντηση με τα ΔΣ του Διδασκαλικού Συλλόγου και της ΕΛΜΕ Ξάνθης και γονείς μαθητών του 17ου Δημοτικού Σχολείου στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Ξάνθης του ΚΚΕ, όπου συζητήθηκε το θέμα της μετατροπής του 17ου  Δημοτικού Σχολείου σε «πειραματικό» και του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης σε Πρότυπο ΕΠΑΛ με αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας, για τις οποίες έχουν εκφραστεί αντιδράσεις.

Η παρουσία του Γιάννη Δελή στην Ξάνθη ολοκληρώθηκε με τη συγκέντρωση της ΤΕ Ξάνθης στις 19:30 στην κεντρική πλατεία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…