Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παραμένει πρόεδρος των συμβολαιογράφων του Εφετείου Θράκης ο Χρήστος Τερζίδης

Παραμένει πρόεδρος των συμβολαιογράφων του Εφετείου Θράκης ο Χρήστος Τερζίδης

0

Χωρίς ξανθιώτικη εκπροσώπηση το νέο ΔΣ  που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες

 Οι αρχαιρεσίες του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης διενεργήθηκαν στις 30 Μάϊου, αποσκοπώντας στην ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την επόμενη 3ετία. Παρέμεινε πρόεδρος ο Χρήστος Τερζίδης, σύμφωνα με την έκβαση των αποτελεσμάτων και τη συγκρότηση του νέου ΔΣ σε Σώμα. Όπως προκύπτει, δεν υπάρχει εκπροσώπηση από συμβολαιογράφο της Ξάνθης στη νέα Διοίκηση.

Διάρθρωση του νέου διοικητικού συμβουλίου

 1.Πετρίδου Χρυσούλα, συμβολαιογράφος Δράμας

2.Τσαμπάζη Αναστασία, συμβολαιογράφος Καβάλας

3.Ευφραιμίδης Απόστολος, συμβολαιογράφος Αλεξανδρούπολης

4.Χαϊτόγλου Όλγα, συμβολαιογράφος Καβάλας

5.Δανιηλίδου Ολυμπία, συμβολαιογράφος Κομοτηνής

6.Δάσσιου Ελένη, συμβολαιογράφος Ορεστιάδας

Αναπληρωματικό μέλος, Τσερπέ Σταυρούλα, συμβολαιογράφος Κομοτηνής

Στην πρώτη του δήλωση ο κ. Τερζίδης σημείωσε: «Η συμμετοχή των συναδέλφων μαζική. Αξιοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό η δυνατότητα της επιστολικής ψήφου, που προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις, ενώ για την δια ζώσης διαδικασία τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη, που μου δείχνουν, αναθέτοντάς μου την Προεδρία του Συλλόγου μας για πέμπτη συνεχή τριετία. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τα δίκαια του Κλάδου, αλλά και των συμπολιτών μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εφορευτική Επιτροπή και τους ψηφολέκτες, που με υποδειγματικό τρόπο ανταποκρίθηκαν στο έργο, που τους ανατέθηκε και φυσικά στην γραμματέα του Συλλόγου για την άοκνη παρουσία της και την άψογη προετοιμασία όλων των διαδικασιών.

Συγχαίρω όλους τους εκλεγέντες συμβούλους του Συμβουλίου μας και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία, αντιμετωπίζοντας τα ζητήματα, που υφίστανται και θα ανακύψουν και στην συνέχεια για τον Κλάδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις συναδέλφους Μαρίνα Κετσετζή συμβολαιογράφο Δράμας, Έφη Λαζίδου συμβολαιογράφο Καβάλας και Ερατώ Αγρίμη, συμβολαιογράφο Κομοτηνής, που αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ., για την επί σειρά ετών παρουσία τους στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας και για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Με την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι κάθε νέα αρχή σηματοδοτεί την επίλυση προβλημάτων και την βελτίωση των συνθηκών παραθέτω το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νέος κύκλος μαθημάτων braille στην Ξάνθη

Πρωινά και απογευματινά τμήματα από τις 11 Οκτωβρίου   Ο νέος κύκλος των μαθημάτων τη…