Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Νέο ευρωπαϊκό βραβείο στη Sunlight

Νέο ευρωπαϊκό βραβείο στη Sunlight

0

Στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον – European Business Awards for the Environment – της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (DG Environment) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διακρίθηκε η Sunlight, η εταιρεία-μέλος του Olympia Group.

Η διάκρισή της, σύμφωνα με την εταιρεία, αναδεικνύει ότι η προστασία του περιβάλλοντος και η αειφόρος ανάπτυξη είναι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της. Στην ενότητα των Ελληνικών Βραβείων του θεσμού, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), συμμετείχαν σημαντικοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, θεσμικοί φορείς και εκπρόσωποι της κυβέρνησης.

Η Sunlight απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «Οργάνωση και Διοίκηση για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις/ Management Award for medium & large» για τις συνεχείς επενδύσεις της στη φιλική προς το περιβάλλον ενέργεια, τη δημιουργία του κέντρου καινοτομίας, την ανάπτυξη του μοντέλου κυκλικής οικονομίας και τις πρακτικές που εφαρμόζει για την αειφόρο ανάπτυξη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ασθενές» το οικονομικό κλίμα στις επιχειρήσεις της Ξάνθης

Έλλειψη ρευστότητας, εργατικού δυναμικού και μειωμένη κατανάλωση Πολλές επιχειρήσεις κλείν…