Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέες συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

Νέες συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

0

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Στη μία η καταδίωξη έληξε με τροχαίο ατύχημα χωρίς τραυματισμούς

Συνελήφθησαν την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, τέσσερις διακινητές, δύο αλλοδαποί και δύο ελληνικής υπηκοότητας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Επαρχιακή Οδό Νίψας – Δαδιάς, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να επιβιβάζει σε αυτοκίνητο τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες,

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Επαρχιακή Οδό Γρατινής – Ροδίτη, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μετά από εκτροπή, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 17-6-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, καθώς επίσης ότι έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη τρίτη περίπτωση, στην Επαρχιακή Οδό Αρριανών – Φιλλύρας, αστυνομικοί συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν δύο αυτοκίνητα και να μεταφέρουν παράνομα συνολικά δέκα μη νόμιμους μετανάστες. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για τα παραπάνω οχήματα έχει δηλωθεί κλοπή την 21-5-2021 και 2-6-2021 σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής, καθώς επίσης ότι και τα δύο οχήματα έφεραν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…