Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέα διακίνηση μεταναστών με ΙΧ και προπομπό για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων

Νέα διακίνηση μεταναστών με ΙΧ και προπομπό για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων

0

Μετά από καταδίωξη συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος που μετέφερε τους μετανάστες

 Συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη, στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, τέσσερις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Ιάσμου – Κοπτερού  Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τρίτος δράστης, με το οποίο μετέφερε παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής του οχήματος μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ όταν ακινητοποίησε το αυτοκίνητο επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, καθώς επίσης αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Ορμενίου -Αρδανίου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί νταλίκα και να μεταφέρει δώδεκα μη νόμιμους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…